Anasayfa

14-12-2023
Genç Ayşe doğum gününde toprağa veriliyor!
Mizanlı köyünde ikamet eden ve bir polisin araçla çarpması sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ayşe bugün (14 Aralık Perşembe) son yolculuğuna uğurlanıyor. Ayşe Kadri için bugün Mizanlı camiinde kılınacak ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlenecek. Olayın yürek dağlayan yanı ise Ayşe'nin doğum gününde toprağa verilecek olması.
14 Aralık 2023 Perşembe

Mizanlı köyünde ikamet eden ve bir polisin araçla çarpması sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ayşe bugün (14 Aralık Perşembe) son yolculuğuna uğurlanıyor. Ayşe Kadri için bugün Mizanlı camiinde kılınacak ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlenecek. Olayın yürek dağlayan yanı ise Ayşe'nin doğum gününde toprağa verilecek olması.

Ayşe Kadri için bugün sabah saatlerinde İskeçe'nin bir çok camisinden sala verildi. Talihsiz genç ikindi namazından sonra Mizanlı köy mezarlığına defnedilecek.

Ayşe Kadri'nin 6 Aralık Çarşamba akşamı köpeğini gezdirmeye çıktığı sırada bir polis memurunun kullandığı aracın kendisine çarpması sonucu ağır yaralandığı bildirilmişti. Ayşe'ye çarpan polis memurunun olayı gizlediği, kendisini görgü tanığı olarak gösterdiği ve ambülansa kendisinin haber verdiğini söylediği iddia edilmişti.

Polis memurunun kazadan birkaç gün sonra olayı itiraf etmesi ise kamuoyunda "suçüstü sürecinin aşılması mı amaçlandı?" sorularının oluşmasına neden oldu. Ayşe'nin ölümüne neden olan olayın aydınlığa kavuşması için dün İskeçe'de çok sayıda kişinin katılımıyla gösteri yapıldı. Ayşe'nin ailesi, yakınları ve İskeçe kamuoyu olayın aydınlatılmasını bekliyor.

Haberler


BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet’ten karne günü mesajı

Basketbolda Olimpiakos şampiyon oldu

Müftüler Trampa ve Şerif, Köln’deki Uluslararası Müslümanlar Konferansı’na katıldı

Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali

Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı