Anasayfa

17-12-2023
'Mucize Tiyatrosu' kermesine yoğun katılım
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) bünyesinde faaliyet gösteren 'Mucize Tiyatrosu' yararına düzenlenen kermese katılım yoğun oldu.
17 Aralık 2023 Pazar



Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) bünyesinde faaliyet gösteren 'Mucize Tiyatrosu' yararına düzenlenen kermese katılım yoğun oldu.

BTAYTD Mucize Tiyatrosunun 16 Aralık Cumartesi günü BTAYTD İskeçe Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği "Mucize Dolu Kermes" olumsuz hava koşullarına rağmen yoğun katılım ile gerçekleşti.

BTAYTD tarafından yapılan açıklamada, "Gerek Mucize Çocuklarının aktif olarak kermeste rol alması, gerekse annelerimizin katkıları ile el emeği göz nuru ile yapılan tüm hazırlıklar yoğun ilgi gördü. Katkılarını ve desteklerini bizlerden esirgemeyen mucize severler ve bizleri yalnız bırakmayan kurum ve kuruluş başkanları ve yöneticilerine, ayrıca çok değerli halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerine yer verildi.

Kermese İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğunu temsilen Ramadan Duban, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara ve çok sayıda soydaş katıldı.

Haberler


Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti