Anasayfa

07-06-2016
BİHLİMDER dernek şubelerinin kapatılmasını kınadı
BİHLİMDER (Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği) Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’ne ait Gümülcine'deki şubelerin kapatılmasını kınadı.
7 Haziran 2016 Salı

BİHLİMDER'den yapılan açıklama şöyle:

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin 23 Mayıs tarihinde kapatılan şubelerini esefle öğrenmiş bulunmaktayız.

34 yıllık geçmişiyle azınlığımızın bu güzide kuruluşunun illegal veya yasadışı bir faaliyeti vaki olmamasına, tüzüğünde belirtilen amaçlar doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmesine rağmen ithaf edilen suçlamalar mesnetsiz ve asılsız olduğunu düşünmekteyiz.

Bihlimder olarak Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği'ne yapılan bu suçlamaların kabul edilemez olduğunu, azınlığımızın özlük haklarını yıpratan bu tür yanlışlardan bir an önce dönülmesi gerektiğini, kapatılan şubelerin ise elan hizmete açılmasını temenni ediyoruz.

BİHLİMDER YÖNETİM KURULU


Haberler


Rodop tütün üreticileri destek bekliyor

Eski bakana yumurtalı saldırı

GTGB’de gençler kahvaltıda buluştu

Kış saati uygulaması başladı

Panathinaikos’un yeni teknik direktörü Rafael Benitez oldu

İskeçe Türk Birliğinde Cumhuriyet Gecesi etkinliği

Atina’da üniversite düzenlemelerine tepki

Türk Dünyası Uluslararası Kısa Film Yarışması için başvurular başladı

Yeni trafik kanununa göre arabada kahve veya su bulundurmak, poşet taşımak yasak mı?

Erdem Hüseyin, Caner İmam’ı makamında ziyaret etti

"Meçhul Asker Anıtı" önünde eylem yok

Yunanistan heyeti, Eskişehir’deki 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti