Anasayfa

29-12-2023
Kovid nedeniyle hastanelerde tedavi görenlerin sayısında büyük artış
Ülke genelinde artan Kovid-19 vakaları, hastanelere de yansıdı. Bugün (29 Aralık Cuma) itibarıyla Yunanistan genelindeki hastanelerde 100'ü yoğun bakımda olmak üzere 1.450 hastanın Kovid - 19 tedavisi gördüğü açıklandı.
29 Aralık 2023 Cuma

Ülke genelinde artan Kovid-19 vakaları, hastanelere de yansıdı. Bugün (29 Aralık Cuma) itibarıyla Yunanistan genelindeki hastanelerde 100'ü yoğun bakımda olmak üzere 1.450 hastanın Kovid - 19 tedavisi gördüğü açıklandı.

Kovid - 19 nedeniyle her gün ortalama 200 kişinin hastaneye giriş yaptığı belirtildi. Son haftalarda vakalarda yaşanan artışın özellikle Kovid -19'un JN.1 alt varyasyona bağlı olduğu ifade edildi.

Uzmanlar söz konusu varyasyona karşı en etkili mücadelenin aşılama ve virüs karşıtı antibiyotikler olduğunu kaydediyor. Bilim insanları bu dönemde maske kullanımının riskleri ciddi oranda azalttığına dikkat çekiyor.

Haberler


Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor

IRIS para transferlerinde günlük limit artırıldı

Gümülcine blokajında çiftçiler batı çıkışını trafiğe açtı

Muratlı’da kaybolan çiftçi ölü olarak bulundu!

Nikos Botroços: “Somut sonuç alınana kadar eylemlerimiz devam edecek”

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Kerem Abdurahimoğlu oldu

Homburg’da Batı Trakya Türkleri kahvaltıda buluştu

Burhan Baran: “Dimetoka’ya müftü tayini azınlığın ruhunu ve iradesini yansıtmıyor”