Anasayfa

02-01-2024
Ergin Ataman transfer tartışmalarına son noktayı koydu
Ergin Ataman, transfer tartışmalarına son noktayı koydu ve Panathinaikos'un herhangi bir transfer yapmayacağını açıkladı. Euroleague maçları için İspanya'ya gitmeden önce açıklamalarda bulunan Türk teknik direktör, yapılacak tek transferin sakatlığı iyileşerek yakında takıma dönecek olan İoannis Papapetru'nun olacağını vurguladı.
2 Ocak 2024 Salı

Ergin Ataman, transfer tartışmalarına son noktayı koydu ve Panathinaikos'un herhangi bir transfer yapmayacağını açıkladı. Euroleague maçları için İspanya'ya gitmeden önce açıklamalarda bulunan Türk teknik direktör, yapılacak tek transferin sakatlığı iyileşerek yakında takıma dönecek olan İoannis Papapetru'nun olacağını vurguladı.

Ataman, "Başka bir transfer yapmayacağız. Şu anda iyi bir kimyamız var ve bunu bozmak istemiyoruz. Umarım başka sakatlık yaşamayız. Papapetru'nun geri dönmesini bekliyoruz ve bu bizim tek takviyemiz olacak." dedi.
Baskonia maçı hakkında ise Ataman, "EuroLeague'in ikinci turuna İspanya'da iki zorlu maçla başlıyoruz. Hem Baskonia hem de Valencia çok iyi bir dönem geçirerek bizden sadece bir galibiyet geride. Özellikle Baskonia Dusko Ivanovic'in işe alınmasından bu yana çok değişti ve birçok önemli maçı kazandı. Bu iki takımı da evimizde yendik ama deplasmanda daha da dikkatli olmalıyız. İyi durumdayız, iyi basketbol oynuyoruz ama bunun dışında agresif olmamız, sert oynamamız ve iyi takım savunması yapmamız gerekiyor. Baskonia çok hızlı oynuyor, bu yüzden geçiş savunmamızın iyi olması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Panathinaikos AKTOR'un İspanya'da birkaç yıldır maç kazanamaması konusunda ise Ataman, "İspanya'da birçok kez kazandım. Bu yılki takım farklı, oyuncular farklı, koçlar farklı. Sadece takımın ismi aynı. Bunlar umurumda değil, sadece oynayacağımız basketbol umurumda." dedi.



Haberler


Eyalet Başkanlığı GAT Gençlik Festivaline desteğini geri çekti

Batı Trakyalı gençler 3. Balkan Gençlik Buluşmaları Yaz Kampında Edirne’de buluştu

2025 TR-YÖS/2 sınavı takvimi açıklandı

Ortopedi Uzmanı Dr. Kenan Gagalı muayenehanesini açtı

BTAYTD, AGİT Helsinki 50+ konferansına katıldı

Burhan Baran’dan Bektaşi–Alevi yasasına tepki

İsrail’in Atina Büyükelçisi’nin açıklamaları Yunanistan’da tepkiyle karşılandı

GTGB’de çocuk etkinlikleri devam ediyor

Şahin’deki hafızlık etkinliğinde birlik ve dayanışma mesajları

Demircik köyündeki hayır kermesine yoğun katılım

Gümülcine meydanında GAT Gençlik Festivali coşkusu

SEÇEK Şenliklerinde birlik mesajı: “Azınlık içinde azınlık” düzenlemesine tepki