Anasayfa

05-01-2024
Başkonsolos Ünal Yenimahalle'deki soydaşlarla buluştu
Başkonsolos Aykut Ünal yeni yılın ilk cuma namazında Gümülcine Yenimahalle'deki soydaşlarla bir araya geldi.
5 Ocak 2024 Cuma

Başkonsolos Aykut Ünal yeni yılın ilk cuma namazında Gümülcine Yenimahalle'deki soydaşlarla bir araya geldi.

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve beraberindekiler, 5 Ocak Cuma günü, Yenimahalle'deki soydaşlarla birlikte cuma namazı kıldı.

Başkonsolos Aykut Ünal'a Yenimahalle ziyareti sırasında, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile Muavin Konsolosu Barış Çulha eşlik etti.

Ziyaretle ilgili olarak Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yeni yılın ilk Cumasında Gümülcine Yeni Mahalle'de soydaşlarımızla bir araya geldik." ifadeleri yer aldı.

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de yaptığı paylaşımda, "Bugün (5 Ocak 24) Cuma namazını Gümülcine Yenimahalle camiinde eda ettik. Cemaate 'Yaradılışımızın gayesi' konulu bir sohbette bulunduk. Allah kabul etsin." ifadelerine yer verdi.

Haberler


Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti