Anasayfa

08-01-2024
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Portekizli Fernando Santos oldu
Fernando Santos bir dönem Yunanistan Milli Takımını da çalıştırmıştı. Santos ayrıca AEK, PAOK ve Panathinaikos kulüplerinde de görev almıştı.
8 Ocak 2024 Pazartesi

Beşiktaş futbol takımında teknik direktörlük görevine Portekizli Fernando Santos getirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 69 yaşındaki teknik adamla anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Futbol A takımımızın teknik direktörlüğüne Portekizli Sayın Fernando Santos getirilmiştir. Kendisine yeni evine 'hoş geldin' diyoruz." denildi.

Açıklamada, Fernando Santos'un yardımcılıklarını Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario'nun yapacağı aktarıldı.

FERNANDO SANTOS KİMDİR?
Futbol kariyerine Benfica altyapısında başlayan Fernando Santos, Estoril'de profesyonel olup kariyeri boyunca takımının formasıyla 216 maça çıktı.

Sporculuk kariyerinin yanında elektronik ve haberleşme mühendisliği eğitimi alan Santos, Portekiz'in üç büyük takımı Porto, Benfica ve Sporting Lizbon'da çeşitli dönemlerde teknik direktörlük yaptı.

Yunanistan'da AEK, PAOK ve Panathinaikos'u çalıştıran Fernando Santos, daha sonra Yunanistan, Portekiz ve Polonya milli takımlarında görev aldı.

Tecrübeli teknik adam, özellikle Portekiz milli takımıyla elde ettiği başarılarla dikkati çekti. Portekiz, Santos yönetiminde 2016 yılında Avrupa, 2019 yılında da Uluslar Ligi şampiyonluğuna ulaştı.

Haberler


Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti