Anasayfa

11-01-2024
Özgür Ferhat'tan hayvan besicileriyle ilgili açıklama
Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, çiftçi ve hayvan besicilerinin geçmişe dönük alacaklarının ödenmesinin yolunun açıldığını bildirdi.
11 Ocak 2024 Perşembe

Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, çiftçi ve hayvan besicilerinin geçmişe dönük alacaklarının ödenmesinin yolunun açıldığını bildirdi.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada mücadele ve sabır edenlerin kazandığını vurgulayan Ferhat, "Tarım ve Kalkınma Bakanı Avgenakis bugün yapmış olduğu açıklama ile kaybettiklerini bildirmiş oldu, uzun zaman bu mücadeleyi veren biz ise kazandık." dedi.

Açıklamada, "2014 yılında Yeni Demokrasi ve PASOK partilerinin koalisyonu dönemindeki yetkili Tarım Bakanlığının ve OPEKEPE kurumunun yapmış olduğu büyük yanlıá¹£lar sonucu yüzlerce üreticimizin alacaklarına el koyulmuş ve vergi numaraları (AFM) mühürlenmişti. Süregelen mücadele, mağdur olan çiftilerimizin aklanmasıyla son buluyor. Zor koşullarda üreten, çabalayan, sakatlanarak çalışan rençper 10 yıl bekletilmez Sayın Bakan!" ifadeleri yer aldı.

Haberler


Emekli öğretmen Mehmet Emin Latif son yolculuğuna uğurlandı

Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu

Yunanistan ve Fransa savunma anlaşmasını 5 yıl uzatacak

“Open Business” sistemi işletmelere anlatılacak

Witten’de Batı Trakya Türkleri derneğine saldırı

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu: Çocuklar doyasıya eğlendi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahne aldı: “Gulyabani” izleyenleri büyüledi

GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi