Anasayfa

22-01-2024
Kuzey Yunanistan'ı buz tuttu
Kuzey Yunanistan'da hava sıcaklığı bir çok yerde sıfırın altına düştü. Aşırı soğuklar Batı Trakya bölgesinde de etkili oluyor.
22 Ocak 2024 Pazartesi

Kuzey Yunanistan'da hava sıcaklığı bir çok yerde sıfırın altına düştü. Aşırı soğuklar Batı Trakya bölgesinde de etkili oluyor.

En düşük sıcaklıklar Batı Makedonya'da kaydedilirken, hava sıcaklığı Ptolemaida'da -16.6, Florina'da -15.1 santigrat dereceyi buldu. En düşük sıcaklık ise -18.7 santigratla Florina'nın Neos Kafkasos bölgesinde kaydedildi.

Egnatia otoyolunda ve bağlantı yollarında araç trafiği sorunsuz devam ederken, Batı Makedonya'nın dağlık kesiminde ise zincir kullanılıyor.

Soğuklar Makedonya ve Trakya bölgesinde de hissediliyor. Selanik'te bu sabah şehir merkezinde sıcaklığın sıfır santigrat derecenin (0,6) biraz üzerinde olduğu görüldü.

Haberler


OPEKEPE yolsuzluk davasında tutuklama zinciri büyüyor

ABTTF, İtalya’da düzenlenen FUEN Kongresi’ne katıldı

Gümülcine Müftülüğünden “Çocuğunu Al, Sabah Namazına Gel” etkinliği

Batı Trakyalı gençler Atina’da Yunan Parlamentosunda

Sakellion ve Batı Trakya’daki kimlik meselesi

Batı Trakya Türk Azınlık eğitiminde ikili hak gaspı dönemi (mi)?

İnsanın yüklendiği emanet

Birlikte yaşamanın etik dili nasıl kurulabilir?

Mustafçova’da “Gazze için Hayırda Buluşalım” etkinliği düzenlendi

Zeynelli köyünde geleneksel mahya soydaşları bir araya getirdi

İTB’de Cumhuriyet Gecesi

Rodop tütün üreticileri destek bekliyor