Anasayfa

22-01-2024
Kuzey Yunanistan'ı buz tuttu
Kuzey Yunanistan'da hava sıcaklığı bir çok yerde sıfırın altına düştü. Aşırı soğuklar Batı Trakya bölgesinde de etkili oluyor.
22 Ocak 2024 Pazartesi

Kuzey Yunanistan'da hava sıcaklığı bir çok yerde sıfırın altına düştü. Aşırı soğuklar Batı Trakya bölgesinde de etkili oluyor.

En düşük sıcaklıklar Batı Makedonya'da kaydedilirken, hava sıcaklığı Ptolemaida'da -16.6, Florina'da -15.1 santigrat dereceyi buldu. En düşük sıcaklık ise -18.7 santigratla Florina'nın Neos Kafkasos bölgesinde kaydedildi.

Egnatia otoyolunda ve bağlantı yollarında araç trafiği sorunsuz devam ederken, Batı Makedonya'nın dağlık kesiminde ise zincir kullanılıyor.

Soğuklar Makedonya ve Trakya bölgesinde de hissediliyor. Selanik'te bu sabah şehir merkezinde sıcaklığın sıfır santigrat derecenin (0,6) biraz üzerinde olduğu görüldü.

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor