Anasayfa

27-01-2024
Pos cihazları için 1 aylık ek süre
Ekonomi ve Maliye Bakanlığınin, iş yerlerinde zorunla hale gelen POS cihazları için bir aylık ek süre vermeye hazırlandığı bildirildi.
27 Ocak 2024 Cumartesi

Ekonomi ve Maliye Bakanlığınin, iş yerlerinde zorunla hale gelen POS cihazları için bir aylık ek süre vermeye hazırlandığı bildirildi.

Söz konusu kararın, Ekonomi ve Maliye Bakan Yardımcısı Haris Theoharis'in, Atina Ticaret Odası Başkanı Yannis Hacitheodosiu ve Genel Sekreter Dimitris Gavalakis ile yaptığı görüşmede açıkladığı kaydedildi.

Tanınan süre içerisinde, başta bankalarla olmak üzere bugüne kadar kaydedilen sorunların çözüme kavuşturulması için Bakanlık tarafından açıklamalar yapılacak.

Ticaret Odası yetkilileri, birçok durumda bankaların işletmenin borçlarını gerekçe göstererek ya da üç yıllık sözleşme veya belirli bir ciro talep ederek ilgililere POS cihazı sağlamadığı sorununun altını çizdi.

Haberler


ABTTF, Avrupa Dil Eşitlik Ağı’nın katılımıyla Batı Trakya’ya keşif ziyareti düzenledi

Türk azınlık ve toplulukları Varna’da buluşuyor

Kooperatiften tütün fiyatları ile ilgili açıklama

İskeçe Belediyesinin artan güvercin nüfusuna karşı ilginç mücadele yöntemi

Yerapetritis: ‘Heybeliada Ruhban Okulunun yeniden açılmasını umut ediyoruz’

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

Yunanistan, Mora Yarımadası ve Girit açıklarında hidrokarbon aramak için ihaleye çıkacak

İTB’nin yeni başkanı Kerem Abdurahimoğlu oldu

Yerapetritis, Fener Rum Patriği Vartholomeos ile görüştü

‘Yunanistan, Batı Trakyadaki Türk azınlığı asimilasyona zorluyor’

Gümülcine’de öğrenciler belediye meclisini temsil edecek

İskeçe Ticaret Odasından enerji tasarrufu etkinliği