Anasayfa

27-01-2024
Grip virüsü yayılmaya devam ediyor
Kamu Sağlı Kurumu (EODY), grip virüsünün pozitiflik oranının yüzde 10'un üzerinde olduğunu belirtti. En yoğun görülen grip virüsü İnfluenza A olurken, onu İnfluenza B takip ediyor.
27 Ocak 2024 Cumartesi

Kamu Sağlı Kurumu (EODY), grip virüsünün pozitiflik oranının yüzde 10'un üzerinde olduğunu belirtti. En yoğun görülen grip virüsü İnfluenza A olurken, onu İnfluenza B takip ediyor.

Grip salgınının başladığı günden bu yana ülke genelinde 85 kişinin yoğun bakımda tedavi gördüğü, bunlardan 84'ünün İnfluenza A gribi taşıdığı belirtildi. Aynı dönemde 25 kişinin de hayatını kaybettiği bildirildi.

Uzmanlar, İnfluenza A vakalarının yoğun bakıma girme ihtimalinin daha yüksek olduğuna ve hastalığın daha ağır semptomlarla seyrettiğine dikkat çekiyorlar.

Haberler


Rodop ilinde yangın riski yüksek

YTB’den genç kalemlere çağrı

İTB kurucularından Mehmet Hilmi vefatının 95. yıl dönümünde anıldı

Balon balığının kilosuna 5,33 euro destek verilecek

Her yıl ortalama 357 kişi boğularak hayatını kaybediyor

Ketenlik Çocuk Kitap Okuma Kulübünden ’Küçük Prens’ etkinliği

Yangın söndürme helikopteri düştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

İskeçe’de Aşure buluşmaları başlıyor

ABTTF, Avrupa Parlamentosundaki temel haklar oturumuna katıldı

Gümülcine Belediyesi Erişilebilirlik Merkezi Projesi AB programına dahil edildi

Türk ve Yunan fotoğraf sanatçılarından ortak sergi