Anasayfa

11-06-2016
Ramazan'da Karagöz - Hacivat oyunu karşınızda!
Tohum ve Çekirdek Tiyatro Topluluğu (TOÇEK) yönetmeni Şükran Raif ve ekibi, Ramazan ayına özel olarak Karagöz - Hacivat tiyatro oyunu sergileyecek.
11 Haziran 2016 Cumartesi

GÜNDEM'e konuşan yönetmen Şükran Raif, "TOÇEK Topluluğu olarak Ramazan eğlencesi Karagöz - Hacivat tiyatro oyunu hazırlıyoruz. İlk oyunumuz 13 Haziran Pazartesi günü Çilingirmahalle köyünde sahne alacak. İkinci oyunumuz 14 Haziran Salı günü Gümülcine Harmanlık Mahallesi'nde meydanda sahne alacak. Üçüncü oyunumuz ise 15 Haziran Çarşamba günü Büyük Derbent köyünde sahne alacak. Son bölüm de 16 Haziran Gümülcine Kırmahalle'de Şükriye Market'in yanındaki alanda sahnelenecek" dedi.

Ramazan dolayısıyla sahnelecek Karagöz - Hacivat oyununun iftardan sonra saat 21:30'da başlayacağını belirten Şükran Raif, etkinliklere tüm Batı Trakya halkının davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Haberler


Danışma Kurulu heyeti Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü

Su kaynakları tehlikede: Profesör Hacibiros’tan kritik uyarı

K.E.D.E.’den Kozlukebir Belediyesine itfaiye aracı bağışı

Sinikova – Sünnetçiköy yolu için imza kampanyası

Sağlık sektörü ayakta: Doktorlar 48 saat iş bırakıyor

Yunanistan ve ExxonMobil, 40 yıl sonra hidrokarbon aramasına başlıyor

Miçotakis, ABD’li bakanlarla enerji iş birliğini görüştü

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu heyetinden Ankara ziyareti

Ülke genelinde eğitim boykotları: İskeçe Azınlık Ortaokulu-Lisesi öğrencileri de eylemde

Gümülcine karanlığa gömüldü

Atina’da taksiciler grevi erken bitiriyor

Çipras’tan yeni kitap: “İthaka – Artık benim sesim duyulmalı”