Anasayfa

29-01-2024
Ali Salihoğlu kabri başında anıldı
İskeçe Türk Birliğinde uzun süre yöneticilik yapan ve geçen yıl hayatını kaybeden Ali Salihoğlu ölümünün birinci yıl dönümünde İnhanlı köyünde kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
29 Ocak 2024 Pazartesi



İskeçe Türk Birliğinde uzun süre yöneticilik yapan ve geçen yıl hayatını kaybeden Ali Salihoğlu ölümünün birinci yıl dönümünde İnhanlı köyünde kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Tören, İsmet Tüccar ve Hilmi Karahüseyin'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı ve İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu'nun yaptığı dua ile devam etti.

Ali Salihoğlu'nun hizmetleri hakkında konuşan İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Ali Salihoğlu'nun Batı Trakya Türk Azınlığının davasına olan bağlılığının ve hizmetlerinin unutulmayacağını vurguladı.

Daha sonra Ali Salihoğlu'nun Merkez Yürütme Kurulu üyeliği yaptığı DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu ve merhum Ali Salihoğlu'nun babası Şenol Salihoğlu konuşma yaptılar.

Konuşmalarda Ali Salihoğlu'nun Batı Trakya Türk toplumuna yaptığı hizmetlere ve mücadeleci kişiliğine vurgu yapıldı.

İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu törene katılan herkese teşekkür etti.



Haberler


Kozlukebir Belediyesinden sokak hayvanlarına yönelik yeni adım

Atina’da 23 Nisan coşkusu

AEK - Olimpiakos maçına Türk hakem

Gümülcine’de 23 Nisan coşkusu

İstanbul’da 6,2 şiddetinde deprem

Pentagon’dan Türkiye’ye F-35 sinyali: Atina’ya ‘Denge Bozulmaz’ mesajı

Gelir vergisi beyannameleri otomatik onaylanacak

Emekli ve kiracılara destek programı

Yunanistan, AB’de en yüksek kamu borcuna sahip ülke oldu

ABTTF yeni yönetimini belirledi: Halit Habipoğlu güven tazeledi

Tarım ürünlerinin işlenmesi, pazarlanması ve geliştirilmesi için destek programı

Kozlukebir Belediyesinden su uyarısı: Bahçelere ve tarlalara şebeke suyu verilmeyecek