Anasayfa

02-02-2024
Başkonsolos Ünal Uysallı köyünü ziyaret etti
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, bugün (2 Şubat Cuma) Rodop ilinin Uysallı köyünü ziyaret ederek, cuma namazını soydaşlarla kıldı.
2 Şubat 2024 Cuma

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, bugün (2 Şubat Cuma) Rodop ilinin Uysallı köyünü ziyaret ederek, cuma namazını soydaşlarla kıldı.

Ziyaretle ilgili olarak Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Gümülcine/Uysallı köyünde soydaşlarımızın misafiri olduk." ifadeleri yer aldı.

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de yaptığı paylaşımda, "Bugün (2 Şubat 24) cuma namazını ova köylerimizden Uysallı köyünde eda ettik. Cemaate Miraç hadisesini anlattık. Bizleri sıcak karşılayan ve ikramda bulunan köy idarecilerine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi

Uysallı köyünde ikamet eden Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Hacıosman ise yaptığı paylaşımda, "Uysallı halkı mütevelli heyeti ve Uysallı halkı adına T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sn. Aykut Ünal ve konsolosluk çalışanlarını, Batı Trakya Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif'i köyümüzde ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyduğumuzu belirtir, kendilerine çok teşekkür ederiz." dedi.

Başkonsolos Aykut Ünal'a Uysallı köyü ziyaretinde, Muavin Konsolos Barış Çulha, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Hacıosman, ve Gümülcineli mühendis İbrahim Kamil eşlik etti.

Haberler


OPEKEPE yolsuzluk davasında tutuklama zinciri büyüyor

ABTTF, İtalya’da düzenlenen FUEN Kongresi’ne katıldı

Gümülcine Müftülüğünden “Çocuğunu Al, Sabah Namazına Gel” etkinliği

Batı Trakyalı gençler Atina’da Yunan Parlamentosunda

Sakellion ve Batı Trakya’daki kimlik meselesi

Batı Trakya Türk Azınlık eğitiminde ikili hak gaspı dönemi (mi)?

İnsanın yüklendiği emanet

Birlikte yaşamanın etik dili nasıl kurulabilir?

Mustafçova’da “Gazze için Hayırda Buluşalım” etkinliği düzenlendi

Zeynelli köyünde geleneksel mahya soydaşları bir araya getirdi

İTB’de Cumhuriyet Gecesi

Rodop tütün üreticileri destek bekliyor