Anasayfa

13-02-2024
'Çocuğumla Sağlıklı İletişim' söyleşisine yoğun ilgi
Gümülcine'de İdadiye Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliğinin 12 Şubat Pazartesi günü düzenlediği "Çocuğumla Sağlıklı İletişim" konulu söyleşi yoğun katılımla gerçekleşti.
13 Şubat 2024 Salı



Gümülcine'de İdadiye Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliğinin 12 Şubat Pazartesi günü düzenlediği "Çocuğumla Sağlıklı İletişim" konulu söyleşi yoğun katılımla gerçekleşti.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Bağımlılığa Karşı Önlem Alma ve Psikososyal Destek Merkezi "Orfeas" Uzman Psikoloğu Şerike Şerif, Avukat Gizem Besim, Eğitmen Feyme Raif, Dil ve Konuşma Terapisti Ayşe Şerif sunum ve konuşmalarıyla önemli bilgiler verdiler.

Çay ve ikramlıklar eşliğinde samimi bir ortamda gerçekleşen"Çocuğumla Sağlıklı İletişim" konulu söyleşiye veliler yoğun katılım sağladı.

İletişim konusunun çok yönlü ele alındığı söyleşide konuşmacıların verdiği bilgileri veliler ilgiyle dinledi.

Söyleşi sonrasında Okul Aile Birliği yönetimi üyeleri, Encümen Heyeti ve konuşmacılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberler


BTTDD’de “Beyaz Liste”nin Genel Başkan adayı Batuhan Kaşifoğlu oldu

Çipras’tan yeni parti adımı: Manifesto yayımlandı

Metron Analysis anketinde YDP 2,5 puan kayıpta

Kosova ve K. Makedonya Türkleri AP’de tanıtıldı

Din Görevlileri Derneğinden Başkonsolos Aykut Ünal ve müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Success Yabancı Dil Kursundan Londra çıkarması: Öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi

IEA: Dünya tarihinin en büyük enerji krizlerinden biriyle karşı karşıya

Eyalet Gençlik Meclisi ilk toplantısını yapıyor

Politico: Avrupa yakıt stoklarını bilmiyor, koordinasyon eksikliği risk yaratıyor

Gümülcine’de bazı yollar asfalt çalışması nedeniyle kapatılacak

NASA’nın eski astronotu Bonnie Dunbar Dedeağaç’a geliyor

Zeybek’ten hayvan sayısı verilerindeki fark için soru önergesi