Anasayfa

15-02-2024
İskeçe Azınlık Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği Topsidis'le görüştü
İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile görüştü.
15 Şubat 2024 Perşembe



İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile görüştü.

Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet, bugün (15 Şubat Perşembe) Gümülcine'deki Eyalet Başkanlığında, Topsidis ve azınlık üyesi eyalet meclis üyeleriyle bir araya geldi.

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği üyeleri, görüşmede Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis'e yeni görevinde başarılar diledi.

Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu görüşmede, İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesindeki mevcut durumu ve okulun bina sorununu Topsidis'e aktardı.

Encümen Heyeti yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleri, bina sorununun uzun yıllardan bu yana çözüme kavuşturulmamış olmasından dolayı öğrenci, öğretmen ve ailelerin çok ciddi mağduriyet yaşadığını belirterek, nihai çözümün ancak yeni okul binasıyla mümkün olduğunu vurguladılar. Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, sorunun çözüme kavuşturulması için Eyalet Başkanı Topsidis ve eyalet meclis üyelerinin desteğini istediler.

Nihai çözüm bulunana kadar prefabrik yapılar dahil olmak üzere, öğrencilerin daha iyi koşullara kavuşabilmesi için acil talepler yazılı olarak iletildi.

Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Topsidis ve eyalet meclis üyeleriyle yapılan görüşmede, okulun durumu, bugüne kadar yapılan girişimler ve taleplerle ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı dosya teslim edildi.

Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis'e ziyaretin anısına okulun plaketini hediye etti.

Gümülcine'deki eyalet binasında gerçekleştirilen görüşmeye; İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Encümen Heyeti Yöneticileri Ersan Ömer ve Hasan Boşnak ile Encümen Heyeti Sekreteri Bahri Belço, İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Bingül Tuzlacı ve Genel Sekreter Özlem Otuzbir katıldı.

Görüşmede, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis'in yanı sıra Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene, Eyalet Başkanı Danışmanları Rıdvan Molla İsa, Salih Yörük, Eyalet Meclis Üyeleri Fatih İsmailko, İbrahim Amuçka ve Ahmet Osman Pehlivan hazır bulundu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği olarak, Eyalet Başkanı Sayın Topsidis ve eyalet meclis üyelerine görüşme nedeniyle teşekkür eder, okulumuzun sorunlarına acil çözüm bulunması konusunda gereken hassasiyeti göstereceklerine olan inancımızı ifade eder, görevlerinde başarılar dileriz..." denildi.


Haberler


Üç azınlık ilkokulu daha kapatılıyor!

İskeçe için hayvancılık desteği artırıldı

AP’deki 3 grup, AB’yi Gazze’deki soykırımı sona erdirmeye çağırdı

“Yunanistan’da hükümet, yüksek mahkeme başkanlarının belirlenmesinde hukukun üstünlüğünü ihlal ediyor”

Üşekdere köyündeki içme suyu sorununa çözüm

İsrail basınına göre Tel Aviv yönetimi Atina’daki büyükelçiliği personelini tahliye etti

Eyalet Başkanlığı GAT Gençlik Festivaline desteğini geri çekti

Batı Trakyalı gençler 3. Balkan Gençlik Buluşmaları Yaz Kampında Edirne’de buluştu

2025 TR-YÖS/2 sınavı takvimi açıklandı

Ortopedi Uzmanı Dr. Kenan Gagalı muayenehanesini açtı

BTAYTD, AGİT Helsinki 50+ konferansına katıldı

Burhan Baran’dan Bektaşi–Alevi yasasına tepki