Anasayfa

15-02-2024
İskeçe Merkez Türk İlkokulunda çocuk sağlığı için söyleşi
İskeçe Merkez Türk İlkokulu Okul Aile Birliğinin 21 Şubat Çarşamba akşamı velilere yönelik düzenleyeceği etkinlikte çocuk sağlığı ele alınacak. Çocuk doktoru Münevver Ago, salgın hastalıklar ve çocukların sağlıklı gelişimi hakkında bilgi verecek.
15 Şubat 2024 Perşembe

İskeçe Merkez Türk İlkokulu Okul Aile Birliğinin 21 Şubat Çarşamba akşamı velilere yönelik düzenleyeceği etkinlikte çocuk sağlığı ele alınacak. Çocuk doktoru Münevver Ago, salgın hastalıklar ve çocukların sağlıklı gelişimi hakkında bilgi verecek.

Saat 18.00'de okulda düzenlenecek etkinlikte, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Münevver Ago, "Son dönemde sık görülen salgınlar ve korunma yöntemleri ile çocukların sağlıklı gelişimi" konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Okul Aile Birliğinin geçtiğimiz günlerde düzenlenmek istediğin benzer bir etkinlik İskeçe İlköğretim Müdürlüğünün engeline takılmıştı. Etkinliğe katılmak için okula giden veliler okulun kapıları kitli olduğu için okula girememişti. Bunun üzerine etkinlik İskeçe Türk Birliğinde gerçekleşmişti.

Haberler


OPEKEPE yolsuzluk davasında tutuklama zinciri büyüyor

ABTTF, İtalya’da düzenlenen FUEN Kongresi’ne katıldı

Gümülcine Müftülüğünden “Çocuğunu Al, Sabah Namazına Gel” etkinliği

Batı Trakyalı gençler Atina’da Yunan Parlamentosunda

Sakellion ve Batı Trakya’daki kimlik meselesi

Batı Trakya Türk Azınlık eğitiminde ikili hak gaspı dönemi (mi)?

İnsanın yüklendiği emanet

Birlikte yaşamanın etik dili nasıl kurulabilir?

Mustafçova’da “Gazze için Hayırda Buluşalım” etkinliği düzenlendi

Zeynelli köyünde geleneksel mahya soydaşları bir araya getirdi

İTB’de Cumhuriyet Gecesi

Rodop tütün üreticileri destek bekliyor