Anasayfa

21-02-2024
Traktörler Sintagma'dan ayrıldı
Taleplerinin hükümet tarafından kabul edilmesi için dün Atina'da dev bir miting düzenleyen ve geceyi Sintagma Meydanı'nda geçiren çiftçiler traktörleriyle bu sabah Atina'nın merkezinden ayrılmaya başladı.
21 Şubat 2024 Çarşamba

Taleplerinin hükümet tarafından kabul edilmesi için dün Atina'da dev bir miting düzenleyen ve geceyi Sintagma Meydanı'nda geçiren çiftçiler traktörleriyle bu sabah Atina'nın merkezinden ayrılmaya başladı.

Mitinge tahmini olarak 6.500 gösterici ile 160'tan fazla traktör ve tarım aracının katıldığı belirtildi. Ayrıca ülkenin dört bir tarafından çiftçileri taşıyan 112 otobüsün başkente geldiği ifade edildi.

Miting sonuçlarının yarın ülke genelinde devam eden eylem noktalarında yapılan toplantılarda değerlendirileceği ve bundan sonra atılacak adımlar konusunda karar verileceği bildirildi.

Bu arada, Başbakan Kiriakos Miçotakis'in gelecek hafta Teselya bölgesinden çiftçilerle görüşmesi bekleniyor. Görüşmede "Daniel" felaketinden etkilenen Teselya ovasını ilgilendiren konuların ele alınacağı kaydedildi.

FOTO: @PAMEhellas (X platformu)

Haberler


OPEKEPE yolsuzluk davasında tutuklama zinciri büyüyor

ABTTF, İtalya’da düzenlenen FUEN Kongresi’ne katıldı

Gümülcine Müftülüğünden “Çocuğunu Al, Sabah Namazına Gel” etkinliği

Batı Trakyalı gençler Atina’da Yunan Parlamentosunda

Sakellion ve Batı Trakya’daki kimlik meselesi

Batı Trakya Türk Azınlık eğitiminde ikili hak gaspı dönemi (mi)?

İnsanın yüklendiği emanet

Birlikte yaşamanın etik dili nasıl kurulabilir?

Mustafçova’da “Gazze için Hayırda Buluşalım” etkinliği düzenlendi

Zeynelli köyünde geleneksel mahya soydaşları bir araya getirdi

İTB’de Cumhuriyet Gecesi

Rodop tütün üreticileri destek bekliyor