Anasayfa

22-02-2024
Arıcılar Atina'da gösteri düzenledi
Yunanistan genelinden arıcılar, üretim maliyetlerinin düşürülmesi ve yurt dışından kaçak yollarla bal getirilmesine karşı denetimlerin artırılması talebiyle başkent Atina'da gösteri yaptı.
22 Şubat 2024 Perşembe

Yunanistan genelinden arıcılar, üretim maliyetlerinin düşürülmesi ve yurt dışından kaçak yollarla bal getirilmesine karşı denetimlerin artırılması talebiyle başkent Atina'da gösteri yaptı.

Parlamento binası önünde bir araya gelen arıcılar, üretim maliyetlerinin arttığına işaret ederek hükümetten destek istedi.

Arazi araçlarıyla Sintagma Meydanı'na gelenlerden bazı üreticiler gösteriye arıcı kıyafetleriyle katıldı.

Göstericiler, ellerindeki arı körüklerini yakarak parlamento binası önünü duman içinde bıraktı.

Arıcılar ayrıca, yurt dışından kaçak yollarla bal getirilmesine karşı denetimin artırılmasını talep etti.

FOTO: AA

Haberler


İskeçe ve Rodop ilinde yeni çiçek hastalığı vakaları

Başkonsolos Ünal, Ramazan’ın ilk iftarında müftüleri ağırladı

Gazze misyonuna Yunan askerlerden mektuplu tepki

Türkiye Bursları 2026 başvuru süresi uzatıldı

BTTDD Keşan Şubesinden Batı Trakya ziyareti

BTTDD Bursa Şubesinde Hasan Karaömer güven tazeledi

Dolaphan Ortaokulundaki “Kalanda” etkinliği TBMM gündeminde

Doğu Makedonya - Trakya için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Ulusal Demografi Eylem Planı: Batı Trakya’da ne hedefleniyor?

Milletvekili Burhan Baran ilaç davasından beraat etti

Batı Trakya’da ramazan asırlık davul geleneğiyle karşılandı

Avrupa’da antibiyotik direnci uyarısı