Anasayfa

28-02-2024
Atina'da saldırıya uğrayan soydaş hayatını kaybetti
İskeçe'nin Dolaphan köyünden bir soydaşın Atina'da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybettiği bildirildi. Arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen soydaş bugün Dolaphan'da toprağa verilecek.
28 Şubat 2024 Çarşamba

İskeçe'nin Dolaphan köyünden bir soydaşın Atina'da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybettiği bildirildi. Arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen soydaş bugün Dolaphan'da toprağa verilecek.

Mustafçova Belediyesine bağlı Dolaphan köyünden olduğu belirtilen 60 yaşındaki H.E, Atina'da bıçaklanarak öldürüldü.

Yıllarca Atina'da tek başına yaşayan Dolaphanlı 60 yaşındaki H.E'nin 62 yaşındaki arkadaşı ile pazartesi akşamı Atina'da bir tavernada buluştuğu bildirildi. Aşırı derecede alkol aldıkları belirtilen iki kişi arasında gece saat 2 sularında kaldıkları evin önünde sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan tartışma kanlı bitti. Kavga sırasında Dolaphanlı soydaşın elindeki bıçağı alan 62 yaşındaki şahsın arkadaşını bıçakladığı kaydedildi. Aldığı bıçak darbesiyle ağır bir şekilde yaralanan Dolaphanlı soydaş hayatını kaybederken, kavgada yara alan arkadaşının da durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 60 yaşındaki H.E'nin bugün (28 Şubat Çarşamba) ikindi namazından sonra Dolaphan köyünde yapılacak cenaze töreniyle toprağa verileceği kaydedildi.



Haberler


Aynoroz’da 5,3 büyüklüğünde deprem

Soydaşlar Başkonsolosluğun bayramlaşma töreninde buluştu

Panathinaikos başantrenörü Ataman ve kulüp sahibi Yannakopulos’a ceza

Ayvalık’tan Midilli Adası’na geçişlerde yoğunluk yaşanıyor

Olimpiakos, Panathinaikos AKTOR’u yenerek final serisinde 2-1 öne geçti

Özgür Ferhat’dan bayram tebriği

Hüseyin Zeybek’den bayram mesajı

Burhan Baran’dan bayram mesajı

Ahmet Kurt’dan bayram mesajı

Caner İmam’dan bayram tebriği

Erdem Hüseyin’den Kurban Bayramı mesajı

Çiğdem Asafoğlu’ndan Kurban bayramı tebriği