Anasayfa

29-02-2024
Garanis, Başbakanlık Kuzey Yunanistan Koordinatörü Soku ile görüştü
Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Başbakanlık Kuzey Yunanistan Koordinatörü Elena Soku ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.
29 Şubat 2024 Perşembe

Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Başbakanlık Kuzey Yunanistan Koordinatörü Elena Soku ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Olumlu bir atmosferde geçen görüşmede Garanis, merkezi yönetimle ilişkili Gümülcine Belediyesinin sorunları hakkında bilgi verdi.

Gümülcine Belediyesinden yapılan açıklamada, Soku'nun gündeme getirilen konuları ayrıntılı olarak ele aldığı ve çözüm için başbakana iletme sözü verdiği kaydedildi.

Görüşmede taraflar, uzun süredir devam eden ve vatandaşları rahatsız eden bazı sorunları çözmek için iş birliğine devam taahhüdünde bulundu.

Haberler


Emekli öğretmen Mehmet Emin Latif son yolculuğuna uğurlandı

Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu

Yunanistan ve Fransa savunma anlaşmasını 5 yıl uzatacak

“Open Business” sistemi işletmelere anlatılacak

Witten’de Batı Trakya Türkleri derneğine saldırı

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu: Çocuklar doyasıya eğlendi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahne aldı: “Gulyabani” izleyenleri büyüledi

GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi