Anasayfa

05-03-2024
GTGB'de kadınlar konuştu
Gümülcine Türk Gençler Birliği Kadınlar Kolu, 4 Mart Pazartesi günü "Kadınlar Konuşuyor" isimli bir etkinlik düzenlendi.
5 Mart 2024 Salı



Kadınlar Kolu, 4 Mart Pazartesi günü "Kadınlar Konuşuyor" isimli bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında katılımcılar Batı Trakya kadınının yaşanmışlıklarını, başarılarını ve sorunlarını dinleme fırsatı buldu.

Moderatörlüğünü BAKEŞ Genel Müdürü Pervin Hayrullah'ın yaptığı etkinlikte, GTGB Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Etkinlikte söz alan Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ın eşi İlayda Ünal ise etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, kadınların birlikteyken daha güçlü olduklarına dikkat çekti.

Tecrübelerini paylaşan Ayşe Kırdali ve Mediha Bekiroğlu bölgede yaşanan eğitim sorunlarına dikkat çekti. Eylem Amet, Batı Trakya'ya uyum sürecini paylaşırken, Asime Hasanoğlu da özgüvensiz bir neslin hayata etkisi ve bu durumda neler yapılabileceği konularına değindi.

Katılımcılardan Sevgi Molla özel eğitime ihtiyacı olan çocukların toplumdaki yeri hakkında konuştu. Söz konusu çocukların hakları konusunda ise Vildan Şerif bir konuşma yaptı.

Haberler


Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti