Anasayfa

06-03-2024
Miçotakis'in Odessa ziyaretinde güvenlik sorunu yaşamadığı belirtildi
Başbakan Kiriakos Miçotakis'in, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüştüğü Odessa ziyaretinde güvenlik sorunu yaşamadığı bildirildi.
6 Mart 2024 Çarşamba

Başbakan Kiriakos Miçotakis'in, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüştüğü Odessa ziyaretinde güvenlik sorunu yaşamadığı bildirildi.

Yunanistan Devlet Televizyonu ERT'nin haberine göre, Miçotakis'in bugün Ukrayna'ya yaptığı ziyaret büyük gizlilik içinde planlandı.

Yunanistan'ın Ukrayna'ya desteğini göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Miçotakis, Zelenskiy ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Miçotakis'in bulunduğu Odessa şehrine Rusya'nın saldırı düzenlediğini belirten hükümet kaynakları, Miçotakis'in herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmadığını aktardı.

FOTO: www.primeminister.gr

Haberler


OPEKEPE yolsuzluk davasında tutuklama zinciri büyüyor

ABTTF, İtalya’da düzenlenen FUEN Kongresi’ne katıldı

Gümülcine Müftülüğünden “Çocuğunu Al, Sabah Namazına Gel” etkinliği

Batı Trakyalı gençler Atina’da Yunan Parlamentosunda

Sakellion ve Batı Trakya’daki kimlik meselesi

Batı Trakya Türk Azınlık eğitiminde ikili hak gaspı dönemi (mi)?

İnsanın yüklendiği emanet

Birlikte yaşamanın etik dili nasıl kurulabilir?

Mustafçova’da “Gazze için Hayırda Buluşalım” etkinliği düzenlendi

Zeynelli köyünde geleneksel mahya soydaşları bir araya getirdi

İTB’de Cumhuriyet Gecesi

Rodop tütün üreticileri destek bekliyor