Anasayfa

06-03-2024
Miçotakis'in Odessa ziyaretinde güvenlik sorunu yaşamadığı belirtildi
Başbakan Kiriakos Miçotakis'in, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüştüğü Odessa ziyaretinde güvenlik sorunu yaşamadığı bildirildi.
6 Mart 2024 Çarşamba

Başbakan Kiriakos Miçotakis'in, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüştüğü Odessa ziyaretinde güvenlik sorunu yaşamadığı bildirildi.

Yunanistan Devlet Televizyonu ERT'nin haberine göre, Miçotakis'in bugün Ukrayna'ya yaptığı ziyaret büyük gizlilik içinde planlandı.

Yunanistan'ın Ukrayna'ya desteğini göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Miçotakis, Zelenskiy ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Miçotakis'in bulunduğu Odessa şehrine Rusya'nın saldırı düzenlediğini belirten hükümet kaynakları, Miçotakis'in herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmadığını aktardı.

FOTO: www.primeminister.gr

Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde