Anasayfa

09-03-2024
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden İlhan Ahmet'in paylaşımına yalanlama
Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi , Rodop milletvekili İlhan Ahmet'in yaptığı paylaşımının yalan olduğunu belirtti. Açıklamada, İlhan Ahmet'in "Türkiye medya ombudsman kararı sonrası halkımıza açıklama" başlıklı paylaşımının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
9 Mart 2024 Cumartesi



Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi , Rodop milletvekili İlhan Ahmet'in yaptığı paylaşımının yalan olduğunu belirtti. Açıklamada, İlhan Ahmet'in "Türkiye medya ombudsman kararı sonrası halkımıza açıklama" başlıklı paylaşımının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarından, 'Türkiye Medya Ombudsman kararı' başlığıyla yapılan paylaşımlar dezenformasyondur.

İddiaya konu paylaşımlarda, 'Türkiye'de medya ombudsmanlığı kuruluşunun bağımsız ve itibarlı bir kuruluş olduğu ve bazı isimlerle ilgili karar verdiği' yönünde iddialarda bulunulduğu tespit edilmiştir.

Türkiye'de kişi ve haberler adına karar merci olan herhangi bir medya ombudsmanlığı kurum veya kuruluşu bulunmamaktadır. Paylaşımda 'karar' olarak nitelendirilen ifadeler şahsi görüştür.

Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." denildi.

Haberler


Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti