Anasayfa

09-03-2024
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden İlhan Ahmet'in paylaşımına yalanlama
Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi , Rodop milletvekili İlhan Ahmet'in yaptığı paylaşımının yalan olduğunu belirtti. Açıklamada, İlhan Ahmet'in "Türkiye medya ombudsman kararı sonrası halkımıza açıklama" başlıklı paylaşımının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
9 Mart 2024 Cumartesi



Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi , Rodop milletvekili İlhan Ahmet'in yaptığı paylaşımının yalan olduğunu belirtti. Açıklamada, İlhan Ahmet'in "Türkiye medya ombudsman kararı sonrası halkımıza açıklama" başlıklı paylaşımının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarından, 'Türkiye Medya Ombudsman kararı' başlığıyla yapılan paylaşımlar dezenformasyondur.

İddiaya konu paylaşımlarda, 'Türkiye'de medya ombudsmanlığı kuruluşunun bağımsız ve itibarlı bir kuruluş olduğu ve bazı isimlerle ilgili karar verdiği' yönünde iddialarda bulunulduğu tespit edilmiştir.

Türkiye'de kişi ve haberler adına karar merci olan herhangi bir medya ombudsmanlığı kurum veya kuruluşu bulunmamaktadır. Paylaşımda 'karar' olarak nitelendirilen ifadeler şahsi görüştür.

Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." denildi.

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor