Anasayfa

09-03-2024
Başkonsolos Ünal Sendelli köyünde soydaşlarla buluştu
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal Rodop ili Yassıköy belediyesine bağlı Sendelli köyünü 8 Mart Cuma günü ziyaret ederek soydaşlarla bir araya geldi. Başkonsolos Ünal'a Muavin Konsolos Barış Çulha da eşlik etti.
9 Mart 2024 Cumartesi

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal Rodop ili Yassıköy belediyesine bağlı Sendelli köyünü 8 Mart Cuma günü ziyaret ederek soydaşlarla bir araya geldi. Başkonsolos Ünal'a Muavin Konsolos Barış Çulha da eşlik etti.

Başkonsolos Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile birlikte Cuma namazını Sendelli köyünde kıldı.

Ziyaretle ilgili Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Rodop/Sendelli köyündeki soydaşlarımızın misafiri olduk. Davetleri için soydaşlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
 
Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de "Bu gün (8 Mart 2024) Cuma namazını yaka köylerimizden Sendellide eda ettik.Ramazan ayının gelişini değerlendirdik.Bizleri güler yüzle karşılayıp izzet-ikramda bulunan köy halkına teşekkür ediyoruz." paylaşımında bulundu.

Sendelli köyü ziyaretinne ayrıca, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, başkan yardımcıları Arif Mehmet, Müjdat Kara Hasan, Kubilay Manko Memet ve İnşaat Mühendisi İbrahim Kamil de katıldı..
 

Haberler


Sakellion ve Batı Trakya’daki kimlik meselesi

Batı Trakya Türk Azınlık eğitiminde ikili hak gaspı dönemi (mi)?

İnsanın yüklendiği emanet

Birlikte yaşamanın etik dili nasıl kurulabilir?

Mustafçova’da “Gazze için Hayırda Buluşalım” etkinliği düzenlendi

Zeynelli köyünde geleneksel mahya soydaşları bir araya getirdi

İTB’de Cumhuriyet Gecesi

Rodop tütün üreticileri destek bekliyor

Eski bakana yumurtalı saldırı

GTGB’de gençler kahvaltıda buluştu

Kış saati uygulaması başladı

Panathinaikos’un yeni teknik direktörü Rafael Benitez oldu