Anasayfa

16-03-2024
Başkonsolos Ünal, müftüleri iftar yemeğinde ağırladı
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa'yı iftar yemeğinde ağırladı.
16 Mart 2024 Cumartesi

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa'yı iftar yemeğinde ağırladı.

Başkonsolos Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal, 15 Mart Cuma akşamı iki müftüyü ve eşlerini evlerinde misafir etti.

Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı/Gümülcine Müftüsü ve İskeçe Müftüsü ile değerli eşleri bu akşam iftarda misafirimizdi." denildi.

Haberler


Aynoroz’da 5,3 büyüklüğünde deprem

Soydaşlar Başkonsolosluğun bayramlaşma töreninde buluştu

Panathinaikos başantrenörü Ataman ve kulüp sahibi Yannakopulos’a ceza

Ayvalık’tan Midilli Adası’na geçişlerde yoğunluk yaşanıyor

Olimpiakos, Panathinaikos AKTOR’u yenerek final serisinde 2-1 öne geçti

Özgür Ferhat’dan bayram tebriği

Hüseyin Zeybek’den bayram mesajı

Burhan Baran’dan bayram mesajı

Ahmet Kurt’dan bayram mesajı

Caner İmam’dan bayram tebriği

Erdem Hüseyin’den Kurban Bayramı mesajı

Çiğdem Asafoğlu’ndan Kurban bayramı tebriği