Anasayfa


20-03-2024
İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulundan bir başarı daha
İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu bir hafta içinde ikinci başarıya imza attı. Okulun satranç kursu öğrencilerinden Nisanur Dudo, İskeçe’de düzenlenen Satranç Turnuvası’nda üçüncülük kazandı.
20 Mart 2024 Çarşamba

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu bir hafta içinde ikinci başarıya imza attı. Okulun satranç kursu öğrencilerinden Nisanur Dudo, İskeçe’de düzenlenen Satranç Turnuvası’nda üçüncülük kazandı.

İskeçe Satranç Kulübü tarafından gerçekleştirilen turnuvaya İskeçe Azınlık Merkez Türk Azınlık İlkokulu satranç takımı da katıldı. Okulun üçüncü sınıf öğrencisi Nisanur Dudo yarışmada üçüncü gelerek bronz madalya kazandı. Nisanur’a madalyası okulda düzenlenen ve ailesinin de hazır bulunduğu sırada verildi.

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kendi kategorisinde üçüncülüğü alarak bizi onurlandıran Nisanur DUDO ’yu ve tüm katılım sağlayan çocuklarımızı tebrik ederiz. Okulumuz adına büyük gurur. İlerleyen günlerde katılım sağlayan tüm çocuklara Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti adına hediye verilecektir. Tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkürü bir borç biliriz.”

Hatırlanacağı üzere geçen hafta yapılan ve eyalet genelinden ilkokulların katıldığı Robotik Kodlama Yarışmasında, İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu birinci gelmişti.

Haberler


"Romeo ve Juliet" Atina’da perde açtı

Yunanistan’da halkın yüzde 51’i demokrasi açığından şikayetçi

Gümülcine eski adalet sarayının restorasyonu için umut ışığı

Atatürk’ü Anma ve Barış Koşusu törenle başladı

Burhan Baran İnhanlı Belediyesindeki çiftçilerin sorunlarını meclise taşıdı

BTTDD eski genel başkanı Necmettin Hüseyin dünya evine girdi

Son ankette YDP birinci, SİRİZA ikinci, kararsızlar yüzde 18

Kirazlı yolunda bakım çalışmaları devam ediyor

Avrupa’da doğurganlık krizi

Motosiklet kazasında 90 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti

Miçotakis: ‘Ankara’da Müslüman azınlık dahil temel politikalarımızı tekrarladık’

‘Frontex’in gözü önünde geri itildiler’