Anasayfa


01-04-2024
İskeçe Merkez Türk İlkokulu Robotik Takımından bir başarı daha
İskeçe Merkez Türk İlkokulu Robotik Takımı dört ekiple Atina’daki yarışmalara katıldı. 30 Mart Cumartesi günü Atina’da gerçekleştirilen Yunanistan çapındaki yarışmada İskeçe Merkez Türk İlkokulu takımı dört farklı ödülün sahibi oldu.
1 Nisan 2024 Pazartesi



İskeçe Merkez Türk İlkokulu Robotik Takımı dört ekiple Atina’daki yarışmalara katıldı. 30 Mart Cumartesi günü Atina’da gerçekleştirilen Yunanistan çapındaki yarışmada İskeçe Merkez Türk İlkokulu takımı dört farklı ödülün sahibi oldu.

İskeçe Merkez Türk İlkokulu öğrencileri Robotik kodlama yarışmasında eyalet çapında elde ettikleri birincilikten sonra Atina’da düzenlenen yarışmaya katıldı.

Robotik Kodlama öğretmeni Elif Molla tarafından yarışmaya hazırlanan öğrenciler Atina’daki yarışmaya dört farklı dalda katıldı. Katıldığı her dalda ödüle layık görülen öğrenciler Batı Trakya Türklerini sevindirdi.

İskeçe Merkez Türk İlkokulu Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği tarafından konuyla ilgili olarak sosyal medyada yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Başarılara doyamadık....
30 Mart Cumartesi günü Atina’da Stem Education’ın düzenlediği Robotik Kodlama Yarışmasına 4 grup ile katıldık. 4 grubumuz da kendi kategorilerinde 4 ayrı özel ödül kazandı. Bize bu gururu yaşatan çok kıymetli öğretmenimiz Elif Molla’yı ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Aynı zamanda ekstra ödül kazanan 6 gruptan biri olan kardeş okulumuz Gümülcine İdadiye İlkokulunu da tebrik ediyoruz. Daha nice başarılara.”

Yarışmaya Gümülcine’den katılan Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu öğrencileri de aldıkları özel ödülle dikkat çekti.



Haberler


Mihaloliakos cezaevinden çıkıyor

Başkonsolos Ünal ve eşi GTGB Yeni Nesil Kolu yönetimini ağırladı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis, Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mustafa ile görüştü

Ruvikonas Öğrenci Grubu, Atina’daki ABD Büyükelçiliği önünde Filistin bayrağı açtı

Danışma Kurulundan Şükrü Tufan için taziye mesajı

1 Mayıs kutlamalarında ‘Filistin’e özgürlük’ sloganları atıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Özgür Ferhat’tan 1 Mayıs kutlaması

İTB Gençlik Buluşmaları’ndan ‘Memleketimi Tanıyorum’ projesi

Gümülcine Eski Başkonsolosu Şükrü Tufan hayatını kaybetti

Batı Trakya Camileri Din Görevlilerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi yöneticileri sorunlarını Hüseyin Zeybek’e iletti