Anasayfa


01-04-2024
Soydaşlar Elmalı gençliğinin iftarında buluştu
İskeçe ilinde Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Elmalı köyünde 30 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen iftar programı yüzlerce soydaşı bir araya getirdi.
1 Nisan 2024 Pazartesi



İskeçe ilinde Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Elmalı köyünde 30 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen iftar programı yüzlerce soydaşı bir araya getirdi.

Elmalı gençliğinin organize ettiği iftar programına Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunu temsilen Muavin Konsolos Subutay Koç, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, eski Belediye Başkanları Rıdvan Deli Hüseyin ve Cemil Kabza, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene, Eyalet Başkan Danışmanı Salih Yörük, Eyalet meclis üyeleri Fatih İsmailko ve İbrahim Amuçka, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, BAKEŞ Müdürü Pervin Hayrullah, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve civar köylerden birçok soydaş katıldı.

İftar sonrası Elmalı gençliği adına söz alan Serdar Küçük tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa da yaptığı konuşmada Elmalı gençliğini gerçekleştirdikleri güzel organizasyondan dolayı tebrik etti.

Son olarak konuşan Türkiye’nin Gümülcine Muavin Konsolosu Subutay Koç soydaşların Ramazan ayını tebrik ederek, Başkonsolos Aykut Ünal’ın selamlarını iletti ve organizasyona katkısı olan tüm gençleri tebrik etti.


Haberler


1 Mayıs kutlamalarında ‘Filistin’e özgürlük’ sloganları atıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Özgür Ferhat’tan 1 Mayıs kutlaması

İTB Gençlik Buluşmaları’ndan ‘Memleketimi Tanıyorum’ projesi

Gümülcine Eski Başkonsolosu Şükrü Tufan hayatını kaybetti

Batı Trakya Camileri Din Görevlilerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi yöneticileri sorunlarını Hüseyin Zeybek’e iletti

Gümülcineli doktor Rıdvan Molla Hüseyin dağ koşusunda birinci oldu

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu