Anasayfa

05-04-2024
Nurdan Eminoğlu'nu kaybettik
İskeçe'nin sevilen simalarından Nurdan Eminoğlu vefat etti.
5 Nisan 2024 Cuma

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği kurucularından, İskeçe Türk Birliği eski yöneticisi ve Bulustra eski belediye başkan yardımcılarından Nurdan Eminoğlu, 5 Nisan Cuma sabahı vefat etti. 60 yaşındaki Eminoğlu'nun gece kalp krizi geçirdiği ve sabah annesi tarafından yatağında ölü bulunduğu bildirildi.

Fanatik bir Fenerhabçeli ve futbol aşığı olarak bilinen, İskeçe'deki Türk azınlık üyeleri arasında sevilen ve takdir edilen bir kişi olan Nurdan Eminoğlu'nun ani vefatı sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı. Azınlık kurumlarında görev alan ve aktif bir şekilde hizmet eden Eminoğlu, geçen yıl yapılan yerel seçimlerde belediye meclis üye adayı olunca Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği yöneticiliğinden istifa etmişti. Eminoğlu geçen yıl ise eşini kaybetmişti.

Nurdan Eminoğlu yarın (6 Nisan Cumartesi) ikamet ettiği İskeçe'nin Boyacılar köyünde öğle namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacak.

GÜNDEM Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Haberler


Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu

Yunanistan ve Fransa savunma anlaşmasını 5 yıl uzatacak

“Open Business” sistemi işletmelere anlatılacak

Witten’de Batı Trakya Türkleri derneğine saldırı

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu: Çocuklar doyasıya eğlendi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahne aldı: “Gulyabani” izleyenleri büyüledi

GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı