Anasayfa


06-04-2024
Soydaşlar Mastanlı Mahallesinde iftarda buluştu
Gümülcine’de Mastanlı, Kırmahalle ve Kozluköy Yolu mahallelerinde yaşayan soydaşlar tarafından kurulan Köprü Derneği üyeleri 5 Nisan Cuma günü Mastanlı Mahallesi’nde iftar verdi.
6 Nisan 2024 Cumartesi



Gümülcine’de Mastanlı, Kırmahalle ve Kozluköy Yolu mahallelerinde yaşayan soydaşlar tarafından kurulan Köprü Derneği üyeleri 5 Nisan Cuma günü Mastanlı Mahallesi’nde iftar verdi.

Dernek yönetiminin öncülüğünde üç mahalle halkının ve gençlerin desteğiyle düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda kişi katıldı.

İftar yemeğine katılanlar Mastanlı Camii avlusunda ve mahalle sokaklarında ağırlandı. İftar duasını Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı din görevlisi Ebubekir Şahin yaptı.


İftarın ardından camide akşam namazı kılındı. Yatsı namazı vaktine kadar da din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve yapılan dua ile program sona erdi.

İftar programına Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, Rodop Milletvekili Özgür Ferhat, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Gümülcine Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Rodop eski Milletvekili Ahmet Hacıosman, Eyalet Başkan Danışmanı Rıdvan Molla İsa, eyalet meclis üyeleri Ahmet Osman Pehlivan ve Kaan Mümin, Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Levent İsmail ve Mesut Mehmet, meclis üyeleri Arif Kaşıkçı, İsmail Molla Mehmet, Hasan Hasan, Rıdvan Molla Hüseyin Ahmet, Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mesupları Derneği (BİHLİMDER) Başkanı Mehmet Emin Ahmet, Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mümin Hasan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve soydaşlar katıldı.

Haberler


İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu

‘Espres Vize’ye 5 ada daha dahil ediliyor

ABTTF: ‘9 Haziran’da AP seçimlerinde oylarımız DEB Partisine’

Güney Meriç Derneğinden Hıdırellez etkinliği

3500 dönümü sulayan kanalların bakım çalışmaları başladı

FUEN üyesi Türk kuruluşları AGİT toplantısına katıldı

BTAYTD Mucize Tiyatrosundan İstanbul’a kültür gezisi

Türkiye – Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

Amerikan üniversitelerinde Filistin’e destek gösterileri devam ediyor