Anasayfa

21-04-2024
Atina ve Selanik'te 23 Nisan coşkusu
Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes'in ev sahipliğinde, büyükelçilikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına Atina'da yaşayan Türk çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.
21 Nisan 2024 Pazar



Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes'in ev sahipliğinde, büyükelçilikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına Atina'da yaşayan Türk çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.

Kırmızı beyaz kıyafetleriyle gelincik tarlasını andıran çocuklar bir yandan dans edip, oyunlar oynayıp eğlenirken, bir yandan da kendileri gibi Atina'da yaşayan diğer Türk çocuklarla tanışma fırsatı yakaladı.

Türkiye'nin Selanik Başkonsolosluğunda yapılan kutlamada da coşkulu anlar yaşandı. Konsolosluğun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimiz ve kutlama etkinliğimizde vatandaşlarımız ve soydaşlarımızla biraraya geldik. Sevgili çocuklarımız şiirler okudular, şarkılar söylediler ve ardından oyunlarla bayramlarını doyasıya yaşadılar." ifadeleri kullanıldı.

FOTO: AA

Haberler


AİHM,den Yunanistan’a cezaevi mahkumiyeti

Karaferye’de Osmanlı eseri Orta Camii ve Çifte Hamam restore edildi

İskeçe’de yangın paniği

Şap hastalığıyla mücadelede operasyonel yönetim Savunma Bakanlığına devredildi

Batı Nil virüsü vakaları 290’a yükseldi

Çipras Selanik’ten ekonomik programını açıkladı: Asgari ücret 1.000 euro olacak

İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu’ndan veda gecesi

İsmail Rodoplu vefatının 6. yıl dönümünde anıldı

Sağlık Bakanlığından milletvekili Özgür Ferhat’ın sorusuna yanıt

Trakya Üniversitesinde yurt dışından öğrenci kabulü için ek başvurular başladı

Gümülcine’de Rus mafyasıyla bağlantılı olduğu belirtilen şahıs yakalandı

İskeçe Müftülüğünden dayanışma kermesi