Anasayfa

21-04-2024
Atina ve Selanik'te 23 Nisan coşkusu
Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes'in ev sahipliğinde, büyükelçilikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına Atina'da yaşayan Türk çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.
21 Nisan 2024 Pazar



Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes'in ev sahipliğinde, büyükelçilikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına Atina'da yaşayan Türk çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.

Kırmızı beyaz kıyafetleriyle gelincik tarlasını andıran çocuklar bir yandan dans edip, oyunlar oynayıp eğlenirken, bir yandan da kendileri gibi Atina'da yaşayan diğer Türk çocuklarla tanışma fırsatı yakaladı.

Türkiye'nin Selanik Başkonsolosluğunda yapılan kutlamada da coşkulu anlar yaşandı. Konsolosluğun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimiz ve kutlama etkinliğimizde vatandaşlarımız ve soydaşlarımızla biraraya geldik. Sevgili çocuklarımız şiirler okudular, şarkılar söylediler ve ardından oyunlarla bayramlarını doyasıya yaşadılar." ifadeleri kullanıldı.

FOTO: AA

Haberler


İskeçeli Kur’an kursu öğrencileri Bolu ve İstanbul’u gezdi

Miçotakis: “Yunanistan artık yolsuzluk ağlarının ve kayırmacılığın esiri olamaz”

Yapay Zeka - Anlamını Yitiren Sıfatlar - Gerçeğin Sorgulanması

Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak

Selanik’teki Trakya Futbol Kulübü yeni sezon hedeflerini belirledi

’Herkes İçin Turizm 2026-2027’ programı için başvurular başladı

Lena Zevgara, Sazlıca sahilinde sahne alacak

Rodop ilinde yangın alarmı: Ormanlara giriş yasaklandı

DMT Eyaletinde LED dönüşümü: 30,9 milyon euroluk tasarruf

Yunanistan-Türkiye Hackathonu için başvurular başladı