Anasayfa

22-04-2024
Trakya Tarım Kooperatifinden bilgilendirme toplantısı
Merkezi Gümülcine'de bulunan Trakya Tarım Kooperatifi, 21 Nisan Pazar akşamı Gümülcine'de üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
22 Nisan 2024 Pazartesi



Merkezi Gümülcine'de bulunan Trakya Tarım Kooperatifi, 21 Nisan Pazar akşamı Gümülcine'de üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gümülcine'de Chris & Eve Otelinde düzenlenen toplantıda, Başkan Erdi Şerif kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve kooperatifin çiftçiler açısından önemini anlattı.

Şerif, önümüzdeki sezon hazırlıkları, üretimi planlanan kapya biberi, turşu biberi, karpuz, domates ve patlıcan üretimi hakkında sunum gerçekleştirmiştir. Şerif ayrıca toprak hazırlığı, gübreleme, sulama, ilaçlama, fide ekimi ve hastalıklarla mücadele konularında da bilgi verdi.

Erdi Şerif konuşmasında, 2022 yılında üreticilere 4 bin euroluk tohum desteği, 2023 yılında ise 20 bin euro değerinde fide ve tohum desteği verdiklerini belirtti.

Önümüzdeki yıllarda bu destekleri artırmak istediklerini kaydeden Şerif, kaliteli üretim sayesinde pazarda önemli bir yer edindiklerini ve bu grafiği sürdürmek istediklerini kaydetti.


Haberler


Zaharaki’den tepki çeken yasa sonrası Ruşenler ziyareti

Zeybek’ten sert eleştiri: ’Azınlık eğitimi ve hakları göz ardı ediliyor’

Yunanistan – İsrail voleybol maçında Filistin bayrağı açanlara polis müdahalesi

Bir evde 174 silah ve yaklaşık 15 bin 500 fişek ele geçirildi

Özgür Ferhat’tan tepki: ’Azınlık içinde azınlık yaratmaya çalışıyorlar’

İmaret sahilinde kaybolan çocuktan acı haber

Zeybek’ten Alevi – Bektaşi soydaşları ayrıştıran tasarıya sert tepki

“Azınlık içinde azınlık” yaratan yasa tasarısı kabul edildi

Arnavutluk’ta Bektaşi Devleti girişimine karşı uluslararası tepki

SİRİZA’ya göre Türkiye, İtalya ve Libya İşbirliği Zirvesi Atina için bir yenilgi

Dikkat: İmaret sahilinde 12 yaşındaki çocuk kayboldu!

Karasu’dan İskeçe’nin ova bölgesine su taşınacak