Anasayfa

25-04-2024
Celal Bayar Azınlık Lisesinde kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi
Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinin, "Kan Ver Hayat Kurtar" sloganıyla düzenlediği kan bağışı kampanyası yoğun katılımla gerçekleşti.
25 Nisan 2024 Perşembe



Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinin, "Kan Ver Hayat Kurtar" sloganıyla düzenlediği kan bağışı kampanyası yoğun katılımla gerçekleşti.

Gümülcine'de Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencileri, bugün (25 Mayıs Perşembe) kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyada 61 ünite kan toplandı.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 12'incisi düzenlenen kampanyaya öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve encümen heyeti de destek verdi.

Kan bağışı kampanyası, fizik öğretmeni Murat Kara Hüseyin'in organizatörlüğünde gerçekleşti.

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Müdürü Tunalp Mehmet kampanyayla ilgili olarak GÜNDEM'e yaptığı açıklamada, özverili çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Lise son sınıf öğrencilerinin düzenlediği kan bağışı kampanyasının artık geleneksel hale geldiğini söyleyen okul müdürü Mehmet, kan vermenin insan sağlığı için çok önemli olduğunun altını çizdi. Mehmet, "Celal Bayar Lisesi öğrencileri bu yıl 12'inci kez bu kampanyayı düzenliyorlar. 'Kan Ver Hayat Kurtar' sloganıyla bu kampanya artık geleneksel hale geldi. Kampanyada emeği geçen yetkililere ve bağışta bulunan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve encümen heyetine teşekkür ederiz." diye konuştu.

Haberler


Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti