Anasayfa

29-04-2024
BTAYTD Kadınlar Kolundan Ketenlik'te etkinlik
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadınlar Kolu, 27 Nisan Cumartesi günü İskeçe'nin Ketenlik köyünü ziyaret etti.
29 Nisan 2024 Pazartesi



Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadınlar Kolu, 27 Nisan Cumartesi günü İskeçe'nin Ketenlik köyünü ziyaret etti.

Ketenlik köyü kütüphanesinde gerçekleşen etkinliğe konuşmacı olarak BTAYTD Yönetim Kurulu Sekreteri Doktorant Özel Eğitimci Burak Adil ile Dil ve Konuşma Terapisti Ayşe Şerif katıldı.

Ayşe Şerif Ketenlik köyündeki etkinlikte, gecikmiş konuşma ve konuşma bozukluklarını anlatırken, Burak Adil de aile içi iletişim ve ilişkiler ile ilgili bilgi verdi. Konuşmacılar, etkili konuşmada ailelerin uygulayabileceği doğru yöntemleri, çocukların iletişimini güçlendirmek için yapılabilecekler ve olası zorluklarda alınacak önlemleri anlattı.
Konuşmacıların sunumlarından sonra soru - cevap bölümüne geçildi. Sohbet şeklinde gerçekleşen etkinliğe kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haberler


Zaharaki’den tepki çeken yasa sonrası Ruşenler ziyareti

Zeybek’ten sert eleştiri: ’Azınlık eğitimi ve hakları göz ardı ediliyor’

Yunanistan – İsrail voleybol maçında Filistin bayrağı açanlara polis müdahalesi

Bir evde 174 silah ve yaklaşık 15 bin 500 fişek ele geçirildi

Özgür Ferhat’tan tepki: ’Azınlık içinde azınlık yaratmaya çalışıyorlar’

İmaret sahilinde kaybolan çocuktan acı haber

Zeybek’ten Alevi – Bektaşi soydaşları ayrıştıran tasarıya sert tepki

“Azınlık içinde azınlık” yaratan yasa tasarısı kabul edildi

Arnavutluk’ta Bektaşi Devleti girişimine karşı uluslararası tepki

SİRİZA’ya göre Türkiye, İtalya ve Libya İşbirliği Zirvesi Atina için bir yenilgi

Dikkat: İmaret sahilinde 12 yaşındaki çocuk kayboldu!

Karasu’dan İskeçe’nin ova bölgesine su taşınacak