Anasayfa

07-05-2024
Soydaşlar Mustafçova'da hatim etkinliğinde buluştu
İskeçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Mustafçova Kur'an kursunun düzenlediği hatim etkinliği 5 Mayıs Pazar günü yoğun katılımla gerçekleşti.
7 Mayıs 2024 Salı



İskeçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Mustafçova Kur'an kursunun düzenlediği hatim etkinliği 5 Mayıs Pazar günü yoğun katılımla gerçekleşti.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa hatim töreni sonrası yaptığı konuşmada, öğrencileri, ailelerini ve onları yetiştiren hocaları tebrik ederek, binlerce kişinin ağırlandığı hatim töreninin gerçekleşmesinde emeği geçen Mustafçova sakinlerine teşekkür etti. Trampa konuşmasında, bir toplumun en küçük birimi olan aile konusuna vurgu yaparak, birlik ve beraberliğin sağlanmasının, dini, milli değerlere sahip çıkılmasının ancak sağlam aile temelleriyle mümkün olduğunu belirtti.

Etkinlikte söz alan diğer konuşmacılar da çocukları tebrik etti ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşşekür etti.

Selamlama konuşmalarından sonra çocuklar protokolde yer alanlara birer buket çiçek takdim etti. Namazın ardından da katılımcılara etli pilav ikram edildi.

Etkinliğe İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa'nın yanı sıra Yeni Sol Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, eyalet ve belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, DEB Partisi AP Milletvekili adayı Musa Vidinli, birçok din görevlisi ve binlerce soydaş katıldı.


Haberler


Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu

Yunanistan ve Fransa savunma anlaşmasını 5 yıl uzatacak

“Open Business” sistemi işletmelere anlatılacak

Witten’de Batı Trakya Türkleri derneğine saldırı

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu: Çocuklar doyasıya eğlendi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahne aldı: “Gulyabani” izleyenleri büyüledi

GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı