Anasayfa

08-05-2024
Eyalet Başkanı ve Başkan Yardımcısından doludan zarar gören bölgelere ziyaret
Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ve Rodop İlinden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Manolis Tapaças, 3 Mayıs Cuma günü doludan zarar gören Yassıköy Belediyesindeki köyleri ziyaret etti.
8 Mayıs 2024 Çarşamba



Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ve Rodop İlinden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Manolis Tapaças, 3 Mayıs Cuma günü doludan zarar gören Yassıköy Belediyesindeki köyleri ziyaret etti.

Doludan etkilenen bölgelere gerçekleşen ziyarette Topsidis ve Tapaças'ın yanı sıra ELGA Trakya Bölge Sorumlusu Dimitris Pantazis, Yassıköy Belediye Başkanı İmam Caner ve Eyalet Meclis Üyesi Ahmet Osman Pehlivan da yer aldı.

Ziyaret sırasında, zararlar için ELGA'ya başvuru süresinin bugünden itibaren (8 Mayıs) başladığı belirtildi. Zarar beyanları 15 gün boyunca devam edecek.

Dolu yağışı bölgede mısır, ayçiçek, pamuk, patates, kivi ve kiraz başta olmak üzere birçok ürüne zarar vermişti.

Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde