Anasayfa

10-05-2024
İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi 59 yaşında
İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesinin kuruluşunun üzerinden 59 yıl geçti.
10 Mayıs 2024 Cuma

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyeti okulun kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, okul binası sorununa vurgu yaparak, "Encümen Heyeti olarak, yeni bir okul binasına kavuşmayı bu vesileyle bir kez daha diliyor, en kısa zamanda çocuklarımızın daha iyi fiziki şartlarda eğitim almaya devam etmesinin zaruri olduğunu ifade ediyoruz." ifadesine yer verdi.

Açıklamada şöyle denildi: "10 Mayıs 1965 tarihinde kabul edilen kanunla kurulan İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi bugün itibarıyla 59 yaşında.

İskeçe ilinin tek Azınlık Ortaokul ve Lisesi olan okulumuz Batı Trakya Müslüman Türk Toplumu'na bir çok bilim insanı yetişmiştir. Encümen Heyeti olarak, yeni bir okul binasına kavuşmayı bu vesileyle bir kez daha diliyor, en kısa zamanda çocuklarımızın daha iyi fiziki şartlarda eğitim almaya devam etmesinin zaruri olduğunu ifade ediyoruz.

Bu vesileyle okulumuzun kuruluş yıl dönümünün tüm öğrencilerimize, velilere ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni eder, yakın zamanda başlayacak olan sene sonu sınavlarında başta okulumuzun öğrencileri olmak üzere tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz."

Haberler


Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri

Ramazan’da Kur’an’la yenilenmek

Celal Bayar Azınlık Ortaokulu-Lisesi son sınıf öğrencilerinden iftar programı

ABTTF Başkanı Habipoğlu: ‘Batı Trakya’daki toplu iftarlar bazı çevreleri rahatsız ediyor’

Atina’daki Türk ve Yunan iş insanları iftar programında buluştu

DMT Eyaleti Avrupa’nın su ve iklim ittifakına katıldı

Orta Doğu’dan Yunan vatandaşlarının ilk tahliye operasyonları tamamlandı

Yunanistan cezaevlerinde aşırı kalabalık ve kötü muamele riski

Şahin köyünde birlik ve dayanışma iftarı

Benzin ve motorin fiyatları fırladı