Anasayfa

29-05-2024
İskeçe Azınlık Ortaokuluna kayıtlar 10 - 20 Haziran tarihlerinde yapılacak
İskeçe Azınlık Ortaokulu birinci sınıfa kayıtların 10 Haziran ile 20 Haziran tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu.
29 Mayıs 2024 Çarşamba

İskeçe Azınlık Ortaokulu birinci sınıfa kayıtların 10 Haziran ile 20 Haziran tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu.

Öğrenci kayıtlarıyla ilgili olarak İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Heyetinden yapılan açıklamada, 10 Haziran ile 20 Haziran tarihleri arasında yapılacak kayıt işlemlerinin, Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri ve Kurban Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle kayıt işlemlerinin beş gün olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:
"İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi ortaokul birinci sınıfa öğrenci kayıtları 10 ile 20 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ortaokul birinci sınıfa kayıtlar, İskeçe'de Hacistavru sokak No: 10 adresinde bulunan okulumuzun ana binasında 10 - 20 Haziran tarihleri arasında 08.30 - 13.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Çocuğunu İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi'ne kaydetmek isteyen öğrenci velilerinin yanlarında kimlikleriyle (taftotita) okulumuza başvurmaları ve gerekli dilekçeyi doldurarak kayıt işlemlerini başlatmaları gerekmektedir.

Öğrenci kayıtlarıyla ilgili olarak bilgi almak isteyen veliler; Okul İdaresine, Encümen Heyetine, Okul Aile Birliğine başvurabilir veya aşağıdaki telefon numaralarını arayarak bilgi alabilir.
25410 24328
25410 28492

NOT: 9 Haziran Pazar günü yapılacak Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri ve 16 - 19 tarihleri arasında kutlanacak Kurban Bayramı'nın, öğrenci kayıtlarının yapılacağı tarihlere denk gelmesi nedeniyle, öğrencilerin kayıt işlemlerinin yapılacağı günler azalmıştır. Bu nedenle AP seçimleri ve Kurban Bayramı nedeniyle ilgili makamların kararı uyarınca 10, 17, 18 ve 19 Haziran tarihlerinde okulumuz kapalı olacağından kayıt işlemleri yapılamayacaktır.

Buna göre Ortaokul Birinci sınıfa kayıt işlemlerinin yapılacağı günler şöyledir: 11, 12, 13, 14 ve 20 Haziran tarihleri.
Tüm kamuoyuna önemle duyurulur."




Haberler


Zaharaki’den tepki çeken yasa sonrası Ruşenler ziyareti

Zeybek’ten sert eleştiri: ’Azınlık eğitimi ve hakları göz ardı ediliyor’

Yunanistan – İsrail voleybol maçında Filistin bayrağı açanlara polis müdahalesi

Bir evde 174 silah ve yaklaşık 15 bin 500 fişek ele geçirildi

Özgür Ferhat’tan tepki: ’Azınlık içinde azınlık yaratmaya çalışıyorlar’

İmaret sahilinde kaybolan çocuktan acı haber

Zeybek’ten Alevi – Bektaşi soydaşları ayrıştıran tasarıya sert tepki

“Azınlık içinde azınlık” yaratan yasa tasarısı kabul edildi

Arnavutluk’ta Bektaşi Devleti girişimine karşı uluslararası tepki

SİRİZA’ya göre Türkiye, İtalya ve Libya İşbirliği Zirvesi Atina için bir yenilgi

Dikkat: İmaret sahilinde 12 yaşındaki çocuk kayboldu!

Karasu’dan İskeçe’nin ova bölgesine su taşınacak