Anasayfa

30-05-2024
Edirne'de Dünya Kardeşlik Futbol Turnuvası düzenlendi
Türkiye Edirne'de Trakya Uluslararası Öğrenci Derneğince düzenlenen Uluslararası Öğrenciler Dünya Kardeşlik Futbol Turnuvası'nın finalini Süper Lig'de Video Yardımcı Hakem olarak görev yapan Özgür Yankaya yönetti.
30 Mayıs 2024 Perşembe



Türkiye Edirne'de Trakya Uluslararası Öğrenci Derneğince düzenlenen Uluslararası Öğrenciler Dünya Kardeşlik Futbol Turnuvası'nın finalini Süper Lig'de Video Yardımcı Hakem olarak görev yapan Özgür Yankaya yönetti.

Gençlik ve Spor ile Göç İdaresi İl müdürlüklerinin katkılarıyla 20 Mayıs'ta başlayan turnuvaya uluslararası öğrencilerden kurulu 9 takım katıldı.

Kentteki bir halı sahada düzenlenen organizasyonun finalinde, Özgür Yankaya düdük çaldı.

Finalde, Yunanistan vatandaşı öğrencilerden oluşan takım, Bulgaristan vatandaşı öğrencilerden kurulu ekibi 11-3 mağlup ederek şampiyon oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde, futbolculara madalya ile takımlara kupaları Göç İdaresi İl Müdürü Musa Aşılıoğlu tarafından verildi, şampiyon takımın oyuncularına bisiklet de hediye edildi.

Dernek başkanı Hakan Çalışkan, hakem Yankaya'ya plaket vererek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Çalışkan, AA muhabirine, turnuvanın farklı ülkelerden öğrencileri bir araya getirerek kaynaştırdığını belirtti.

Her yıl düzenledikleri turnuvaya katılımın ve ilginin yüksek olduğunu anlatan Çalışkan, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

FOTO: AA

Haberler


Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti