Anasayfa

04-06-2024
Açık hava sineması 'Zavallı Şeyler'le başlıyor
Gümülcine Belediyesinin açık hava sineması gösterimleri, yönetmen Yorgos Lanthimos'un 4 Oscar ödüllü filmi "Zavallı Şeyler" ile başlıyor.
4 Haziran 2024 Salı

Gümülcine Belediyesinin açık hava sineması gösterimleri, yönetmen Yorgos Lanthimos'un 4 Oscar ödüllü filmi "Zavallı Şeyler" ile başlıyor.

"Zavallı Şeyler"in gösterimi 17, 18 ve 19 Haziran tarihlerinde Gümülcine Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşecek.

Saat 21.15'te başlayacak film gösterimi için biletler 5 eurodan satışa sunulacak. Gişeler saat 20.00'den itibaren açık olacak ya da isteyen elektronik ortamda "https://www.ticketservices.gr/event/therinos-kinimatografos-dipethe-komotinis-2024/" adresi üzerinden bilet alabilecek.

Bu arada, engelli kartı olan vatandaşların filmleri ücretsiz olarak izleyebileceği belirtildi. Çocuk filmlerinde de refakatçıların ücret ödemeyeceği kaydedildi. Ücretsiz giriş yapacak izleyecilere bilet için gişeden hizmet verilecek.

Haberler


PosoKanei uygulaması hizmete girdi: Vatandaşlar market fiyatlarını karşılaştırabilecek

BTAYTD’den Eyalet Başkanı Topsidis’e nezaket ziyareti

Tine ve Kırlangıç adalarında su sıkıntısı için olağanüstü hal ilan edildi  

Zeybek’ten Tarım Bakanlığın yanıtına tepki

Çörekköy Sınır Kapısı için 15 milyon euroluk modernizasyon projesi

İskeçe’de suya zam kararı meclisten geçti

İskeçe Çınar Camii davası 18 Haziran Perşembe günü

Kızılhaçtan balon balığı uyarısı

Yargıtay kararı bozdu,Yiotopulos yeniden cezaevine gönderildi

Hüseyin Zeybek’ten Genç Çiftçiler Programındaki 19 aylık gecikmeye tepki

Gümülcine Belediyesi, “Herkes İçin Erişilebilir Şehirler” toplantısına lider ortak olarak katıldı

ABTTF’den Polonya örneği üzerinden Yunanistan’a azınlık hakları eleştirisi