Anasayfa

06-06-2024
DEB Partisinden Kozlukebir köyünde muhteşem miting
DEB Partisi, 5 Haziran Çarşamba akşamı Rodop ilinde Kozlukebir köyünde miting düzenledi.
6 Haziran 2024 Perşembe



Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 5 Haziran Çarşamba akşamı Rodop ilinde Kozlukebir köyünde miting düzenledi. Mitinge Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, ana muhalefet listesi başkanı Rıdvan Ahmet, meclis üyeleri, BAKEŞ Başkanı Hüseyin Bostancı, BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet ve çok sayıda soydaş katıldı.

DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu Kozlukebir mitinginde yaptığı konuşmada, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığının sesini Atina'ya ve Avrupa'ya duyurmak için seçimlere katıldıklarını söyledi. Asafoğlu, Türk azınlığın çözüme kavuşturulmayan sorunlarını, maruz kaldığı ayrımcılıkları ve haksızlıkları dile getirdi.

Çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Asafoğlu, "Dün Türk'tük, bugün Türk'üz, yarın da Türk olmaya devam edeceğiz" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. Asafoğlu, hep birlikte hareket ederek seslerini duyuracaklarına olan inancını dile getirdi.

DEB Partisi eski Genel Başkanı ve partinin Başdanışmanı Mustafa Ali Çavuş da Kozlukebir mitingine katılarak konuşma yaptı.

Mitingde, DEB Partisinin AP adayları da söz alarak, Batı Trakya Türk Azınlığının birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladılar. Adaylar, seçmene 9 Haziran Pazar günü sandığa giderek oyunu kullanma çağrısında bulundular.

Haberler


Zaharaki’den tepki çeken yasa sonrası Ruşenler ziyareti

Zeybek’ten sert eleştiri: ’Azınlık eğitimi ve hakları göz ardı ediliyor’

Yunanistan – İsrail voleybol maçında Filistin bayrağı açanlara polis müdahalesi

Bir evde 174 silah ve yaklaşık 15 bin 500 fişek ele geçirildi

Özgür Ferhat’tan tepki: ’Azınlık içinde azınlık yaratmaya çalışıyorlar’

İmaret sahilinde kaybolan çocuktan acı haber

Zeybek’ten Alevi – Bektaşi soydaşları ayrıştıran tasarıya sert tepki

“Azınlık içinde azınlık” yaratan yasa tasarısı kabul edildi

Arnavutluk’ta Bektaşi Devleti girişimine karşı uluslararası tepki

SİRİZA’ya göre Türkiye, İtalya ve Libya İşbirliği Zirvesi Atina için bir yenilgi

Dikkat: İmaret sahilinde 12 yaşındaki çocuk kayboldu!

Karasu’dan İskeçe’nin ova bölgesine su taşınacak