Anasayfa

06-06-2024
DEB Partisinden Kozlukebir köyünde muhteşem miting
DEB Partisi, 5 Haziran Çarşamba akşamı Rodop ilinde Kozlukebir köyünde miting düzenledi.
6 Haziran 2024 Perşembe



Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 5 Haziran Çarşamba akşamı Rodop ilinde Kozlukebir köyünde miting düzenledi. Mitinge Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, ana muhalefet listesi başkanı Rıdvan Ahmet, meclis üyeleri, BAKEŞ Başkanı Hüseyin Bostancı, BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet ve çok sayıda soydaş katıldı.

DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu Kozlukebir mitinginde yaptığı konuşmada, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığının sesini Atina'ya ve Avrupa'ya duyurmak için seçimlere katıldıklarını söyledi. Asafoğlu, Türk azınlığın çözüme kavuşturulmayan sorunlarını, maruz kaldığı ayrımcılıkları ve haksızlıkları dile getirdi.

Çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Asafoğlu, "Dün Türk'tük, bugün Türk'üz, yarın da Türk olmaya devam edeceğiz" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. Asafoğlu, hep birlikte hareket ederek seslerini duyuracaklarına olan inancını dile getirdi.

DEB Partisi eski Genel Başkanı ve partinin Başdanışmanı Mustafa Ali Çavuş da Kozlukebir mitingine katılarak konuşma yaptı.

Mitingde, DEB Partisinin AP adayları da söz alarak, Batı Trakya Türk Azınlığının birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladılar. Adaylar, seçmene 9 Haziran Pazar günü sandığa giderek oyunu kullanma çağrısında bulundular.

Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde