Anasayfa

07-06-2024
DEB Partisinin Ketenlik mitingine yoğun katılım
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 9 Haziran Pazar günü yapılacak Avrupa Parlamentosu seçim çalışmaları çerçevesinde İskeçe'nin Ketenlik köyünde miting düzenledi. 6 Haziran Perşembe akşamı köy meydanındaki mitinge soydaşlar yoğun ilgi gösterdi.
7 Haziran 2024 Cuma



Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 9 Haziran Pazar günü yapılacak Avrupa Parlamentosu seçim çalışmaları çerçevesinde İskeçe'nin Ketenlik köyünde miting düzenledi. 6 Haziran Perşembe akşamı köy meydanındaki mitinge soydaşlar yoğun ilgi gösterdi.

DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu Ketenlik mitinginde yaptığı konuşmada, Batı Trakya Türk Azınlığının sesini Atina'ya ve Avrupa'ya duyurmak için seçimlere katıldıklarını söyledi. Asafoğlu, Türk azınlığın çözüme kavuşturulmayan sorunlarını, maruz kaldığı ayrımcılıkları ve haksızlıkları dile getirdi, dağlık bölgedeki soydaşların karşılaştığı sorunları anlattı.

Ketenlik mitingine katılan merhum Dr. Sadık Ahmet'in eşi ve DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet ile İskeçe Türk Birliği Başkanı ve 2014 ve 2019 seçimlerinde DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Seçim Komisyonu Başkanlığı yapan Ozan Ahmetoğlu da kısa bir konuşma yaptı. Mitingde DEB Partisinin listesinde yer alan AP milletvekili adayları da konuştu. Adaylar konuşmalarında halka sandığa giderek partilerine destek verme çağrısında bulundu.

Ketenlik köyündeki mitinge katılanlar arasında Mustafçova eski Belediye Başkanı Cemil Kabza, BAKEŞ Başkanı Hüseyin Bostancı ve Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer de yer aldı.

Haberler


İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti

Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği