Anasayfa


30-06-2016
Gümülcine Müftülüğü ve GTGB iftarında halk sokağa taştı
Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü ve Gümülcine Türk Gençler Birliği 29 Haziran 2016 Çarşamba akşamı ortak iftar organizasyonu düzenledi.
30 Haziran 2016 Perşembe



Katılımın oldukça yoğun olduğu iftar organizasyonunda halk sokaklara taştı.

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü ile Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin ilk defa birlikte düzenlediği iftar yemeğine Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi ile Muavin Konsoloslar Murat Ertaş, Osman Şahin ve Canay Kavuncu, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ozan Ahmetoğlu, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, sabık milletvekilleri Ahmet Hacıosman ve Çetin Mandacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kurt, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Sami Toraman, M.M.M.M. Cemiyeti Başkanı Asım Çavuşoğlu, Cebel Belediye Başkanı Bahri Ömer, Kirkova – Kızılağaç Belediye Başkanı Şinasi Süleyman, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğretim üyeleri, Seyyid Ali Sultan Dergahı Vakfı Başkanı Ahmet Kara Hüseyin, Dimetoka Müslümanları Derneği Başkanı Süleyman Macur, S.Ö.P.A. Mezunu Öğretmenler Derneği Başkanı Salih Ahmet’in yanısıra çok sayıda soydaş katıldı.

GTGB bahçesinde verilen iftara katılan misafirleri Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve GTGB Başkanı Koray Hasan karşıladı. Masalarda yerlerini alan yüzlerce davetli akşam ezanın okunması ile birlikte oruç açtılar.

İftar yemeğinin ardından yapılan selamlama konuşmaları sırasında söz alan Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan, Gümülcine S.Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ağırlıklı olarak İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili mesajlar verdiler.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup