Anasayfa


01-07-2016
Kozlukebir Kadınları derneğinden yardıma muhtaç ailelere destek
Kozlukebir Kadınları derneği Ramazan kumanyası dağıttı.
1 Temmuz 2016 Cuma

Kozlukebir Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan dolayısıyla yardıma muhtaç ailelere yardım desteğinde bulundu.
İlk aşamada yardıma muhtaç aileleri tespit eden Kozlukebir Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihal Mustafa ve yönetim kurulu üyeleri, söz konusu ailelere maddi ve manevi desteğin yanı sıra Ramazan kumanyaları dağıttılar.

Dernek üyeleri yardımlarla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, “Sözde birlik değil özde birlik olmak önemlidir. Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin getirmiş olduğu olumsuzluklar Batı Trakya halkını derinden etkilemiştir. Biz sivil toplum kuruluşları buna duyarsız kalamayız, kalmadık da. Kozlukebir Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaptığı çalışma ile ilk aşamada tespit edilen yardıma muhtaç ailelere maddi ve manevi destek verdiler. Dernek yöneticileri tarafından Ramazan ayı vesilesiyle dernek üyelerinin de katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kumanyaları dağıtıldı. Toplumdaki sosyal yardımlaşmayı ve bu konudaki farkındalığı arttırmak amacıyla bu gibi yardımları yıl boyu devam ettirmeyi ve bir sivil toplum kuruluşu olarak ihtiyaç sahibi olan ailelere bir köprü görevi görmeyi amaçlıyoruz. Bu yardımları tüm üyelerimizin katkılarıyla gerçekleştirme yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Sizleri de bu oluşuma maddi ve manevi destek olmaya bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kısa bir süre önce Çanakkale kültür gezisi, Kozlukebir Kermesi, Kan bağışı kampanyası gibi faaliyetleri de gerçekleştiren Kozlukebir Kadınları derneği önümüzdeki günlerde bir kütüphane projesine imza atmayı hedefliyor. Konuyla ilgili olarak dernek sosyal medya hesabından, “Vereceğiniz desteklerle köyümüze, büyük küçük herkesin yararlanabileceği bir kütüphane oluşturmayı ümit ediyoruz. Bir toplum ancak okuyarak bilgili bir toplum olabilir. O zaman sizde bir kitap eklemeye ne dersiniz? "Güneş dünyayı, kitap insanlığı aydınlatır” paylaşımında bulundu.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup