Anasayfa

25-06-2024
Atina Belediye Başkanı Dukas, PASOK'ta başkanlık seçimi istedi
Atina Belediye Başkanı Haris Dukas, PASOK Partisinde başlayan başkanlık seçimi tartışmalarına dahil oldu. Dukas, kasım ayında PASOK Partisinde başkanlık seçimi yapılmasını önerdi. Parti yönetimi ise Dukas'ı "acele etmekle" suçladı.
25 Haziran 2024 Salı

Atina Belediye Başkanı Haris Dukas, PASOK Partisinde başlayan başkanlık seçimi tartışmalarına dahil oldu. Dukas, kasım ayında PASOK Partisinde başkanlık seçimi yapılmasını önerdi. Parti yönetimi ise Dukas'ı "acele etmekle" suçladı.

Dukas, PASOK Merkez Kurulu Genel Sekreteri ve Basın Sözücüsüne gönderdiği mektupla, partinin 50. kuruluş yıl dönümü olan 3 Eylül'de kongre yapılmasını önerdi. Dukas, devamında ise 3 ve 10 Kasım tarihlerinde parti başkanı ve yönetimi için seçimlerin yapılması tavsiyesinde bulundu.

Dukas'ın önerisine cevap veren parti yönetimi ise Dukas'ın aceleci davrandığını belirterek, 30 Haziran Pazar günü PASOK Merkez Kurulunun toplanacağını ve takip edilecek yol haritasının tespit edileceğini ifade etti.

Haberler


Atina’nın Deniz Mekansal Planlaması’na Mısır tepki gösterdi

Turistik adalarda sağlık personeli eksikliği yaşanıyor

İsraillilerin Batı Şeria’da Rum Ortodoks Kilisesi mülküne yönelik ihlali Atina’yı rahatsız etti

DEB Partisinden İmaret’teki acı olayla ilgili açıklama

Sarancına ile Gerdeme arasında yangın

ABTTF’den kapatılan Türk Azınlık okulları kararına tepki

Üç azınlık okulunun daha kapatılmasına BTTÖB’den tepki

Rodop Tabipler Odasından İmaret’te yaşanan olayla ilgili müdahale çağrısı

Yerapetritis, Mısırlı mevkidaşı Abdulati ile Atina’da görüştü

Mora Yarımadası’nda şarbon alarmı

Üç azınlık ilkokulu daha kapatılıyor!

İskeçe için hayvancılık desteği artırıldı