Anasayfa

03-07-2024
PASOK başkanlığı için bir aday daha
PASOK'taki başkanlık yarışına bir aday daha katıldı. Atina milletvekili Nandia Yannakopulu'nun adaylığını açıklamasıyla aday sayısı altıya çıktı.
3 Temmuz 2024 Çarşamba

PASOK'taki başkanlık yarışına bir aday daha katıldı. Atina milletvekili Nandia Yannakopulu'nun adaylığını açıklamasıyla aday sayısı altıya çıktı.

Yannakopulu adaylığını duyurduğu paylaşımda, PASOK Partisindeki yolculuğuna Atina'nın mahallelerinden başladığını ve insanların yaşamına değişimi getirdiğini belirtti. Yannakopulu, partinin dinamik dönüşümünü aynı mahallelerden başlatacaklarını kaydederek, "Başarabiliriz. Miçotakis'in YDP'sini yenebiliriz. Yeni değişimi getirebiliriz. Yeni bir yönetim şekliyle. Çıkmaz yollar yoktur. Partimizi değiştirerek ülkemizi değiştireceğiz. PASOK'u yükselteceğiz. Bu çabada önde yer alacağım. PASOK partisi başkan adayı olacağım ve desteğinizi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

İlk kez 2019 yılında meclise giren Nandia Yannakopulu, geçen yıl mayıs ve haziran aylarından yapılan seçimlerde de Atina milletvekili seçildi.


Haberler


Panathinaikos’un yeni teknik direktörü Rafael Benitez oldu

İskeçe Türk Birliğinde Cumhuriyet Gecesi etkinliği

Atina’da üniversite düzenlemelerine tepki

Türk Dünyası Uluslararası Kısa Film Yarışması için başvurular başladı

Yeni trafik kanununa göre arabada kahve veya su bulundurmak, poşet taşımak yasak mı?

Erdem Hüseyin, Caner İmam’ı makamında ziyaret etti

"Meçhul Asker Anıtı" önünde eylem yok

Yunanistan heyeti, Eskişehir’deki 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti

FUEN, Yunanistan’daki Türklerin karşılaştığı hak ihlallerini raporladı

Lüksemburg’da Yerapetritis - Fidan görüşmesi

Dionisis Savvopulos hayatını kaybetti

Ülkeden ayrılmayan göçmenlere hapis cezası