Anasayfa

05-07-2024
MASTER ENGİNEERİNG şirketi yeni şubesini açtı
Kozlukebir eski belediye başkanı, inşaat mühendisi Rıdvan Ahmet ile inşaat mühendisi Murat Murat'ın Gümülcine'deki yeni ofisi hizmete girdi.
5 Temmuz 2024 Cuma

Kozlukebir eski belediye başkanı inşaat mühendisi Rıdvan Ahmet ile inşaat mühendisi Murat Murat'ın Gümülcine'deki yeni ofisi hizmete girdi.

2005 yılından beri Şapçı'da faaliyetlerini sürdüren MASTER ENGİNEERİNG Mühendislik Şirketi, yeni ofisini Gümülcine'de açtı.

Papadima 12 numara, kat 2 adresinde hizmet verecek olan MASTER ENGİNEERİNG Mühendislik Şirketi'nin Gümülcine şubesinin açılışı 4 Temmuz Perşembe günü yapıldı.

Açılışa Batı Trakya Türk Azınlığı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Rodop ili Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, azınlık kurum temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Rıdvan Ahmet ve Murat Murat, açılışa katılan davetlilerle yakından ilgilenerek, başarı dileklerinde bulunan dost ve yakınlarına teşekkür ettiler.



Haberler


Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak

Selanik’teki Trakya Futbol Kulübü yeni sezon hedeflerini belirledi

’Herkes İçin Turizm 2026-2027’ programı için başvurular başladı

Lena Zevgara, Sazlıca sahilinde sahne alacak

Rodop ilinde yangın alarmı: Ormanlara giriş yasaklandı

DMT Eyaletinde LED dönüşümü: 30,9 milyon euroluk tasarruf

Yunanistan-Türkiye Hackathonu için başvurular başladı

Sekiz yılda 480 bin dönüm yok oldu

Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu