Anasayfa

10-07-2024
Yassıköy Belediyesinden 'Herkes İçin Deniz' programı
Yassıköy Belediyesi bölge sakinlerinin yaz döneminde denizden daha fazla yararlanabilmeleri için hafta sonları indirimli fiyatlarla otobüs tahsis edecek.
10 Temmuz 2024 Çarşamba

Yassıköy Belediyesi bölge sakinlerinin yaz döneminde denizden daha fazla yararlanabilmeleri için hafta sonları indirimli fiyatlarla otobüs tahsis edecek.

Yapılan açıklamada, otobüsün cumartesi ve pazar günleri Susurköy, Narlıköy, Bekirli, Arabacıköy, Yalımlı, Yassıköy, Yalanca ve Sasallı köylerinden geçeceği bildirildi.

Otobüs Susurköy'den 11.30'da, Bekirli'den ise 11.50'de hareket edecek. Fener sahilinden dönüş saati olarak ise 18.00 belirlendi.

"Herkes İçin Deniz" programı ve güzergah hakkında daha ayrıltılı bilgilerin 2534350100 numaralı telefondan alınabileceği kaydedildi.

Haberler


Plastik kapaklar umuda dönüşüyor

Batı Trakya Türk heyeti, Viyana’daki AGİT toplantısına katıldı

Pire Türk Şehitliği’nde 18 Mart anma töreni

Gümülcine Başkonsolosluğunda bayramlaşma töreni 20 Mart Cuma günü

Gümülcine Müftülüğü ve GTGB’den iftar programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Gümülcine’de törenle anıldı

İskeçe işletmelerine Skroutz fırsatı

Dimetoka’da soydaşlardan birlik ve dayanışma iftarı

BTAYTD, Mucize Tiyatrosu ve GAT’tan iftar programı

5 milyarlık silahlanma atağı: İsrail sistemleri de dahil

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerini ağırladı

Şahin’de “Ramazan Sokağı”na yoğun ilgi