Anasayfa

10-07-2024
Yassıköy Belediyesinden 'Herkes İçin Deniz' programı
Yassıköy Belediyesi bölge sakinlerinin yaz döneminde denizden daha fazla yararlanabilmeleri için hafta sonları indirimli fiyatlarla otobüs tahsis edecek.
10 Temmuz 2024 Çarşamba

Yassıköy Belediyesi bölge sakinlerinin yaz döneminde denizden daha fazla yararlanabilmeleri için hafta sonları indirimli fiyatlarla otobüs tahsis edecek.

Yapılan açıklamada, otobüsün cumartesi ve pazar günleri Susurköy, Narlıköy, Bekirli, Arabacıköy, Yalımlı, Yassıköy, Yalanca ve Sasallı köylerinden geçeceği bildirildi.

Otobüs Susurköy'den 11.30'da, Bekirli'den ise 11.50'de hareket edecek. Fener sahilinden dönüş saati olarak ise 18.00 belirlendi.

"Herkes İçin Deniz" programı ve güzergah hakkında daha ayrıltılı bilgilerin 2534350100 numaralı telefondan alınabileceği kaydedildi.

Haberler


İskeçe Çınar Camii davası 5 Haziran’a ertelendi

Çınar Camii provokasyonu davası öncesinde Trampa’dan açıklamalar

Asgari ücret zammına muhalefetten sert tepki

KKE: Dedeağaç’ın yükselen stratejik rolü risk ve sorular doğuruyor

Tayinli müftülerin provokasyonuna karşı çıkan Türk azınlık temsilcileri yargı önünde

Frontex raporları: Yunanistan’da göçmenlere işkence ve geri itme iddiaları

Çınar Camii davasında Eyalet Eğitim Müdürlüğünün açıklaması davayı etkileme isteği mi?

DEB Partisi ve BTAYTD’dan köy ziyareti

Danışma Kurulundan İskeçe’deki davayla ilgili açıklama

Yeni Kalkınma Planı tanıtılıyor: Hükümet heyeti Gümülcine’de

BTAYTD Kadınlar Kolundan Müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Milletvekili Özgür Ferhat’tan BTAYTD’a ziyaret