Anasayfa

24-07-2024
Hava değişiklikleri nedeniyle Sivil Koruma Bakanlığı alarm durumunda
Ülke genelinde yaşanan ani hava değişiklikleri nedeniyle İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanlığının alarm durumuna geçtiği bildirildi.
24 Temmuz 2024 Çarşamba

Ülke genelinde yaşanan ani hava değişiklikleri nedeniyle İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanlığının alarm durumuna geçtiği bildirildi.

Basında yer alan haberlere göre, bazı bölgelerde aşırı sıcaklıklar yaşanırken, diğer bölgelerde ise şiddetli fırtına nedeniyle sel baskınları meydana geldiği belirtildi.

Birçok yerde yıldırım düşmesi sebebiyle yangın çıktığı aktarılan haberlerde, İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanlığının alarm durumuna geçtiği ifade edildi.

39 NOKTADA YANGIN
Bakanlığın verilerine göre, yerel saatle 13.00-17.00’de yıldırım düşmesi nedeniyle 39 noktada yangın çıktı.

Taşoz, Kozani, Fokida ve Korint’te yıldırım düşmesi kaynaklı yangın çıkarken, Dedeağaç’ta ise yoğun yağış, dere ve nehirlerin taşmasına neden oldu.

Yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Korint’te yangına müdahalede bulunan bir itfaiye eri ise yaralandı.

Haberler


Zeybek’ten Çipras’ın siyasi sinyallerine temkinli yaklaşım

Havalimanındaki eylemci çiftçilere biber gazıyla müdahale edildi

Gümülcine’de “Yunanistan Gençlik Forumu” yapılıyor

Gümülcine Başkonsolosluğundan Türk Kahvesi Günü’ne özel etkinlik

İskeçe Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden Avrupa gezisi

Dedeağaç’ta çift ölü bulundu

Yunanistan İsrail’den PULS alımını onayladı

Çiftçi eylemine büyük destek

Milletvekili Zeybek: ’Hükümet tarım ve hayvancılığı çöküşe sürüklüyor’

Koyun çiçeği salgını sürüyor, bölgemizde 1 haftada 8 yeni vaka

İnhanlı Belediyesi çiftçi ve hayvan besicilerinin taleplerine destek verdi

Maronya-Şapçı Belediyesinden çiftçilere tam destek